make-up

Mini Shoplog boozyshop; Ofra, Morphe en Freedom

Hallo beauty’s,

Ik heb weer wat nieuwe merken besteld, en ditmaal via boozyshop.nl. Ik ben erg benieuwd want deze producten zag ik de laatste tijd veelvoudig voorbij komen op Youtube. Ik heb o.a. besteld van Ofra, Morphe en Freedom. Kijken jullie mee naar deze mini shoplog?

20161028_163824.jpg

Ik ben helemaal nieuwsgierig geraakt naar het merk Ofra, dit kwam de laatste tijd veel voorbij op youtube en ik moest en zal hiervan ook wat bemachtigen.

Omdat ik verslaafd ben aan highlighters en mijn motto ook altijd GLOWON is, heb ik de Ofra highlighter Beverly Hills besteld.
Deze spinningwheel bevat veel kleur, en pigment waardoor het glow gehalte erg hoog zou moeten zijn. Dus ik wou deze absoluut testen.

Deze Ofra highlighter kost € 32.95 euro.

20161028_164127.jpg

Ook waren de lip producten veel besproken, en allemaal van één goed review voorzien. Nu ik toch aan het bestellen was kon ik het niet laten om een mooie metallic lipstick mee te bestellen. Ik heb gekozen voor de Ofra Summer Metallics Long Lasting Liquid Lipstick in de kleur Versailles.

Ofra Summer Metallics Long Lasting Liquid Lipstick kost € 11.95 euro.

20161028_163926

Ik snuffel altijd rond voordat ik echt naar betalen overga, toen ik tegen de Morphe brushes aanliep (of surften?) kon ik het ook niet laten om mee te bestellen. Deze Morphe Elite 2 Collection E18 Round Crease brush is natuurlijk altijd een mooie toevoeging. Deze kwast is bedoelt om oogschaduw aan te brengen in de crease, hiervan kan ik persoonlijk ook nooit genoeg hebben. Ik ben zo een type meisje ieder kleurtje heeft een apart kwastje nodig! Dit is mijn eerste Morphe brush, dus ben erg benieuwd of deze mij gaan bevallen.

De Morphe Elite 2 Collection E18 Round Crease Brush kost € 7.49 euro.

20161028_163841

Als je bij de boozyshop besteld, krijg je zowaar cadeautjes. Ik was helemaal verrast en vind dit veel leuker dan al die proef zakjes doe je krijgt. Wat vaak nog onhandig is ook. Je kan uit meerdere producten en kleuren kiezen, maar ik heb gekozen voor een roze lipstick van Freedom. Ik heb het merk nooit eerder in mijn bezit gehad, en daardoor erg leuk om op zo een manier kennis te maken met één merk.

Deze Freedom Pro Lipstick Pro Pink 105 Tell Your Friends, heb ik bij mijn bestelling gekregen.

20161028_164205

Ik hoop dat jullie deze mini shoplog leuk vonden om te zien, ik ben zo blij dat ik de producten van Orfa binnen heb en ben dan ook erg druk met testen.

Wat bestellen jullie graag bij de boozyshop?

Liefs Soraya

Een gedachte over “Mini Shoplog boozyshop; Ofra, Morphe en Freedom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s