haar·nagels·reiniging·verzorging

NoOps verzorgingsset voor op reis

Hallo beauty’s,

Op reis gaan is wel één van mijn grootste hobby’s. Of het nou ver weg is of een weekendje dichterbij huis, dat maakt voor mij helemaal niets uit. Het gaat om wat nieuws ontdekken, gezelligheid opzoeken, maar vooral heerlijk ontspannen en even ontsnappen aan de dagelijkse sleur waar we allemaal inzitten. Hierdoor heb ik wel geleerd dat ik altijd wat nood spulletjes met mij mee op reis neem. Helaas neemt het soms iets te veel ruimte in beslag, maar vanaf nu niet meer. Ik liep tegen een erg handig setje aan van NoOps, ik laat jullie vandaag zien wat dit setje inhoud. Lees dus snel verder als je ook graag van reizen houd, maar je bagage zo min mogelijk wilt houden.

20161028_163616

NoOps wordt geleverd in een kleine toilettasje vol met producten. Ik heb uiteraard voor roze gekozen met een gouden ritssluiting, maar er zijn in totaal 5 verschillende kleuren / printjes verkrijgbaar. Het is erg compact en de producten passen ook precies in het tasje.

20161028_163205.jpg

Hierboven op de foto zie je een totaal overzicht van wat er in het kleine toilettasje zit. In totaal zijn het 41 producten WHAAAAT jazeker je leest het goed, 41 producten zitten in dit mini toilettasje gestopt.

Ik zal de producten even opsommen hieronder voor een beter overzicht:
– 3x pleisters;
– 2x nagelvijl;
– 1x invisibobble;
– 1x handcrème (10 ml);
– 3x nagellakremover tissues;
– 3x make-upremover tissues;
– 1x lippenbalsem (4,8 gr);
– 3x haarschuifjes;
– 1x 2-in-1 top coat (5,5 ml);
– 1x mini naaiset.

20161028_163455

Hierboven ligt de gehele inhoud van het NoOps mini reis tilettasje. Het is allemaal van het merk NoOps, en eenvoudig verpakt. Dit geeft een prettig en rustig overzicht in het tasje. Ik ben erg blij met mijn aankoop, en hoop snel weer een ontspannen reisje te maken samen met mijn vriend, maar ook met mijn nieuwe nood setje van NoOps.

Wat vinden jullie van dit setje? Nemen jullie altijd één noodset mee op reis?

Deze NoOps verzorgingsset is bij de Douglas te koop voor €9.95 euro, pashouder van de Douglas?  Dan gaat er nog korting vanaf ook.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s