make-up

Ofra Summer Matellics Liquid Lipstick

Hallo Beauty’s,

Waarom het summer heet, geen idee. Maar wat ik wel weet is dat de Ofra Summer Matellics in de kleur versailles, voor mij het hele jaar door gedragen gaat worden. Wil je weten waarom? Scroll dan snel verder naar beneden.

20161028_164730.jpg

Ofra komt in een kartonnen verpakking van zwart met groen, helaas viel mij dit een beetje tegen. Maar dat is meer een persoonlijke smaak natuurlijk. De huls van de Ofra Summer Metallics is doorzichtig, hierdoor kan je goed zien welke kleur / hoeveel er nog in de huls bevind. Wat is zelf ideaal vind is dat de “spons” applicator zich op een lange steel bevind, hierdoor kan je optimaal product uit de huls halen. Maar persoonlijk vind ik dit ook prettiger aanbrengen.

20161028_164541

Hierboven zie je ingrediëntenlijst staan van de Ofra Summer Metallics Liquid Lipstick. Het bevat antioxidanten en vitamine E. Deze Ofra Lipstick zou een hydratatie moeten geven aan de lippen. Maar ook een lichtgewicht geven aan de lippen, en tot 5 uur moeten houden.

20161028_164836.jpg

Ik heb de Ofra Summer Metallics Liqued Lipstick in de kleur Versailles. Dit is een soort koper kleur, en voor mij persoonlijk het gehele jaar door gedragen kan worden. Ik schrok wel even dat ik de huls opendraaide, de geur aan deze lipstick is echt vreselijk. Sorry dat ik het zo zeg, maar hiervan wordt ik niet vrolijk en is het ook geen feestje bij iedere gebruik. De kleur oogt erg warm en dekt ook in één keer, zoals Ofra beloofd.

ofra-3

De kleur op de lippen is iets minder donker dan op de hand, maar wel een echte koper kleur dat zichtbaar is. De lipstick droogt heerlijk snel, alleen gaat wel erg in de lijntjes zitten. Helaas heb ik veel last van droge lippen, waardoor ook veel lijntjes zichtbaar zijn. Hierop moet ik echt even iets verzinnen want de kleur is prachtig.

20161028_164759

De lipstick is een mooie toevoeging aan mijn collectie, de lipstick blijft inderdaad 5 uurtjes zitten. Maar overleefd geen maaltijden, dan is bijwerken een echte musthave. De lipstick voelt comfortabel aan op de lippen, en heeft geen plakkerig gevoel. Hydratatie dat weet ik nog net zo niet(maar daar smeren we nachts wel wat voor), maar extra uitdrogen doet deze Ofra lipstick zeker niet. Een echte aanrader voor de Liquid Lipstick fans onder ons.

Deze Ofra Summer Metallics Liquid Lipstick heb ik gekocht bij de Boozyshop NU VOOR € 9.95 euro  i.p.v. € 18.95 euro.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Ofra Summer Matellics Liquid Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s