verzorging

Chanel Hydra Beauty Crème

Hallo beauty’s,

Chanel scoort bij mij altijd erg hoog, en daarom blijf ik producten van Chanel aanschaffen. Even geleden konden jullie al mijn review lezen over de serum uit de hydra lijn van Chanel. Vandaag is het dan ook tijd voor een uitgebreid review van de Chanel Hydra Beauty Serum. Ik hoop dat ik hiervan net zo blij wordt, en ik helemaal verkocht raak. Maar is dat ook zo?

20160624_200501

Chanel Hydra Beauty Crème zit in een pot met bijgeleverde spatel. De spatel gebruik ik eigenlijk niet meer na verloop van tijd, en pak ik de crème met de vingers op heb ik gemerkt. Aan de bovenkant van de plastic pot bevind zich een grote draaidop, hierdoor nier erg gemakkelijk in gebruik.En dan bedoel ik met name voor de hygiëne.  Maar verder is het een verpakking die tijdloos is, en tevens erg mooi op mijn plakje staat te pronken vol trots. Maar is de inhoud ook om mee te pronken?

20160624_200537

Deze crème kan je zowel in de ochtend als in de avond aanbrengen op een droge tot normale huid. Het beste is om deze in combinatie met het serum te gebruiken voor één optimaal resultaat. En als dat gezegd wordt dan test ik het natuurlijk ook zo.

Chanel heeft in deze crème het bestanddeel de camelia toegevoegd. Dit is een stof die specifiek door Chanel is ontwikkeld en ook alleen door Chanel gebruikt mag worden.

De crème zou luchtig en romig aan moeten voelen op de huid volgens Chanel, helaas vind ik de crème erg dik aanvoelen. Tevens vind in de Chanel Hydra beauty Crème erg op de huid blijven liggen, en krijg ik er een benauwd effect van. Het voelt alsof mijn huid wordt afgesloten door de dikke substantie.

20160624_200718

De Chanel Hydra Beauty Crème valt voor mij persoonlijk dan ook erg tegen, zeker vergeleken het serum. De crème is erg dik, hierdoor ook wat  lastiger te verdelen over het gezicht. Maar ook lijkt het alsof het mijn huid afsluit en krijg ik hierdoor een benauwt gevoel ervan. Met de hydratatie waar deze lijn op gebaseerd is, voelt het ook niet als één extra voor mijn huid. Nee helaas is deze crème het niet, maar het serum wel.

Wat voor crèmes gebruiken jullie?

Deze Chanel Hydra Beauty Crème heb ik gekocht bij de douglas voor € 56.90 voor 50 gram, maar ook te bestellen via bol.com

Liefs Soraya


20161003_120159

Een gedachte over “Chanel Hydra Beauty Crème

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s