make-up

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Hallo beauty’s,

Als je make-up draagt, wil je dat het ook zo lang mogelijk blijft zitten. Hiervoor zijn verschillende trucjes maar ook verschillende producten voor. Ik heb laatst de Urban Decay All Nighter Setting Spray voor mijn verjaardag gekregen. En uiteraard wil ik dit product weer voor jullie reviewen. Ik hoop dat jullie weer gaan genieten.

20161028_162856

De verpakking is mooi, maar niet handig voor hele hygiënische meiden. De verpakking is wit met paars, erg mooi gecombineerd en hierdoor ook niet te druk aanwezig. Maar het witte wordt ook erg snel vies, dit doordat er een laag overheen zit de alle vieze vingers opzuigt en het moeilijk weer los laat.

De paarse dop is net zo breed als de flacon zelf, maar hierin bevind zich nog een kleine dop. Deze dop sluit precies over de sprayflacon van de Urban Decay All Nighter Setting Spray. Erg handig zodat je weet dat er geen druk kan komen, en het product gaat lekken.

20161028_162815

Ik ben mijn make-up setting spray van MAC gewent, en zag dat de formule totaal verschillend is. Zo gebruikt UD één formule die de temperatuur zou aanpakken van de make-up die je heb aangebracht op je gezicht. Hierdoor zou de temperatuur dalen van de make-up, en zodoende de make-up langer blijven zitten. Het word de Temperature Control Technology genoemd, Ik ben erg benieuwd.

Ik wordt niet vele wijzer uit de ingrediëntenlijst maar ik zie wel dat het alchol, parfum en siliconen bevat. Voor veel mensen toch wel een probleem, voor mij persoonlijk totaal niet omdat mijn gezicht hier niet agressief op reageert.

20161028_162944.jpg

De setting spray werkt ideaal, je sprayt ongeveer 30 cm vanaf het gezicht. Hierdoor valt er een dun laagje mist over je gezicht heen, en dat voelt erg prettig en koel aan. De spray is erg zuinig in gebruik, droogt snel op en geeft geen nat en plakkerig gevoel. Mijn make-up blijft ook echt daadwerkelijk de gehele dag mooi zitten. Zeker op de wat warmere momenten merk ik verschil met mijn MAC spray.

Ja deze spray is een zeer goede aankoop, en is inmiddels niet meer ontdekhaar uit mijn make-up routine. Een echte aanrader dus voor jullie beauty’s.

Deze Urban Decay All Nighter Make-up Setting Spray is te koop via ICI Paris XL voor € 27.00 euro voor 118 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Urban Decay All Nighter Setting Spray

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s