feestdagen·kerstmis·make-up

Tarte Energy Noir Palette

Hallo beauty’s,

Tarte is een merk waar ik heel over gehoord heb de laatste tijd. De Tarte paletten stonden al een tijd op mijn verlanglijstje, en was is er nou mooier dat je een Tarte palette voor je verjaardag cadeau krijgt van je ouders? Precies niks, dus ik vertel jullie vandaag graag over alle ins en outs van het Tarte Energy Noit palette. Lezen jullie gezellig mee?

20161028_162614.jpg

De verpakking van Tarte is héél herkenbaar voor Tarte. Dit Tarte Energy Noir palette is prachtig warm paars, met gouden details. De verpakking is ook erg stevig en hierdoor ook vatbaar voor een stootje heb ik (helaas) ondervonden. In de deksel van het palette bevind zich een langwerpige spiegel, altijd een pluspunt als die aanwezig is. Verder zit er uitleg bij van twee verschillende ooglooks. Erg leuk en hiervan kan je zeker inspiratie halen.

20161028_161957

De oogschaduw’s hebben allemaal mooie namen gekregen, erg feestelijk voelt het ook aan. De pigment van het gehele palette is echt prachtig, alle kleuren geven veel pigment af en zijn erg zacht van structuur. Zoals je hieronder kan zien.

20161028_162530

Hierboven zie je de kleuren allemaal één keer aangebracht. Maar wat mijn oog direct trekt is de laatste kleur Crystal Spark. En ja Crystal Spark heeft haar naam eerlijk verdient ook, wat een Glow komt daar vanaf zeg. Ik moet mijzelf bedwingen om deze niet iedere dag te gebruiken, want deze GLOW gaat al aadrig hard.

tarte-noir-3

Met dit palette kan je echt alle kanten op, zoals je hierboven ziet heb ik een lichte ooglook gemaakt omdat ik zou laten zien dat het palette hiervoor ook geschikt is. Donkere looks is natuurlijk zichtbaar met dit palette. En wat een mooi resultaat zeg, ik ben echt blij verrast.

20161028_162033.jpg

Ik ben zo blij verrast door dit palette, de verpakking is prachtig en hygiënisch, de verpakking  kan ook tegen een stootje gelukkig. Maar de pigmentatie is top, en wél van alle kleuren ook, de oogschaduw’s blenden gemakkelijk, de kleuren blijven lang zitten en trekken niet in de lijntjes. En wat ik ook een pluspunt vind aan dit palette is dat het heerlijk ruikt, niet overheersend maar wel subtiel. Ik ben helemaal verkocht aan dit Tarte Energy Noir palette, en wil zeker meer van Tarte ontdekken. Maar helaas is Tarte niet in Nederland verkrijgbaar, en is het merk ook wél aan de prijzige kant.

Dit Tarte Energy Noir palette is via Sephora besteld en kost volgens mij rond de € 35.00 euro. Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s