make-up

Jeffrey Star Cosmetics Beauty Killer Palette

Hallo beauty’s,

Jeffrey Star is een beauty youtuber, die inmiddels een eigen make-up lijn heeft uitgebracht. Ik volg hem al één lange tijd, en had ook al een lange tijd wat producten op mijn lijstje staan. Jeffrey Star staat bekend om vrolijkheid met veel kleur, en net als mij die gek is op roze. Nou dit kan toch niet meer fout gaan voor mij denk je? Nu kwam ik er laatst achter dat er “uitverkoop” was op zijn site, en heb ik mijn vriend ingeschakeld. Het is ons gelukt op wat producten te bestellen, en vandaag wil ik dan ook weide aan het Jeffrey Star Cosmetics Beauty Killer Palette.

20161003_125533

Aller eerst even wat informatie, dit pakket heet ruim VIER weken op zich laten wachten en hierdoor ben je al één maand verder voordat je de producten in huis hebt. Eenmaal binnen gekregen was ik inmiddels één week later jarig. Hierdoor is mijn vriendjelief zo lief geweest om deze producten allemaal voor mijn verjaardag te geven (klik hier voor meer producten van Jeffrey Star). Maar laten we snel beginnen.

Het palette is gehuld met veel roze, en zwarte tekstopdruk. De ster die zich bovenaan bevind is het logo, dit komt overeen met zijn achternaam Star (dit heeft hij wettelijk laten veranderen in Star). In de deksel bevind zich een langwerpige spiegel, een enorme pluspunt natuurlijk. Verder bevind zich binnenin natuurlijk ook de TIEN oogschaduw kleuren, ook deze hebben allemaal een ster erin gedrukt gekregen.

20161003_125638.jpg

Wouw kijk de kleuren het palette uitspringen zeg. De kleuren lijken erger dan ze in werkelijkheid zijn,je kan hierdoor ook dagelijkse looks maken zonder al te veel aandacht naar je ogen te trekken. Maar dan praat ik niet over Star Power en Expensive, want deze spatten er wel van af. Dit kan je al duidelijk zien hieronder op mijn arm

 

De kleuren zijn allemaal met één “veeg” aangebracht op mijn onderarm, je kan zien dat de kleuren niet onder doen door het vele pigment wat de oogschaduws bevatten.
Hierboven zie je de kleuren op volgorde; Star Power, princess, violence, Rich Bitch, Courtney, Expensive, Confession, Vanity, China White en als laatste Black Rainbow.
Wat mij direct opvalt is dat de China White en Princess wat subtieler zijn dan de rest, maar wél genoeg glow bevatten.

jeffree-start-palette-3

Ik hoorde op de verjaardag vele reactie’s van; wat een kleuren de regenboog is er niks bij, of dat is veel te heftig allemaal hier loop ik dagelijks niet mee in de ronde. Nou ik kan je vertellen, een neutrale look maken met dit palette is zo gepiept. Zoals je hierboven kan zien een neutrale ooglook met het Jeffrey Star Cosmetics Beauty Killer palette. Ik vind het resultaat erg mooi geworden, en wat kan je hiermee veel diversiteit aan de ooglooks maken.

20161003_130214.jpg

Dit palette is net wat ik zocht, meer kleur voor op de oogleden. Je kan het natuurlijk zelf zo gek maken als je wilt, maar een mooie neutrale look lukt hier ook prima mee. De pigmentatie is erg goed, de oogschaduws houden het de gehele dag vol zonder in de lijntjes te gaan trekken. Maar ook het pigment is ruim voldoende en de kleuren combinatie blijft mij verrassen. De oogschaduws zijn NIET korrelig en zijn zeer zuinig in gebruik.

Ja een echte aanwinst, want behalve het palette van Too Faced in samenwerking met Nikkie had ik geen kleur in mijn oogschaduws zitten. Ik ben hiermee erg tevreden en kan ook niet wachten tot zijn nieuwe palette de verkoop in gaat. Want Dames deze zit er aan te komen. Ik zou erg graag nog wat highlighters willen bemachtigen en zijn nieuwe liplijn is ook wel een must aan het worden voor mij.

Dit Jeffrey Star Cosmetics Beauty Killer Palette is via zijn eigen website te koop voor $ 45.00 dollar, en is het geld zeker meer dan waard.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Jeffrey Star Cosmetics Beauty Killer Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s