make-up

Morphe Elite 2 Collection E18 Round Crease Brush

Hallo beauty’s,

Mijn eerste kwast van Morhpe heb ik eindelijk gekocht, en in gebruik genomen. Ik had al veel gehoord over de kwaliteit van de kwasten, en deze zouden perfect zijn. Ik was erg nieuwsgierig en heb daarom de Morphe E18 kwast mee besteld. Ik laat vandaag in een kort review zien en horen wat ik van mijn nieuwste kwast vind.

20161028_164424.jpg

De kwasten van Morphe zijn eenvoudig, maar met één lange steel. Een enorme pluspunt vind ik, omdat dit lekkerder in de hand ligt. De kwasten zijn geheel zwart met zilver tekstopdruk. De collectie van Morphe is zeer uitgebreid, en daarom ook geschikt om een hele ooglook te maken. Ik heb hier de Morphe Elite 2 Collection E18 Round Crease Brush, deze E18 is geschikt om de oogschuws mooi te blenden in de crease.

20161028_164439.jpg

De haren van deze kwast zijn gemaakt van synthetische vezels, hierdoor kan je de kwast gerust schoonmaken met shampoo. De haren zijn rond afgeknipt zodat de kwast de ronde vorm van de ogen gemakkelijk kan volgen. De kwast heeft een ideale grote voor ook de wat kleinere ogen.

20161028_164427.jpg

De kwast is echt ideaal voor mijn oogschaduw’s te blenden in de crease. De Morphe E18 vervaagt mijn oogschaduw zonder moeite. Ook pakt de Morphe E18 genoeg product op om de oogschaduw aan te brengen, en dat je geen kleur verlies leid. Ja een echte aanrader, voor een leuk prijsje.

Deze Morphe kwast kost € 7.49 euro, en is online te verkrijgen.

Liefs Soraya


20161003_120159

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s