make-up

Limited edition; Jeffree Star Velour Liquid Lipstick, Watermelon Soda

Hallo beauty’s,

Gelukkig voel ik mij wat beter, en wordt de pijn wél iets minder. Hierdoor krijg ik ook weer wat meer zin om actie te ondernemen. Helaas kan dit nog niet fysiek maar achter mijn laptop gaat het aardig goed zo. Hierdoor ben ik wat achterstallig werk aan het inhalen, waaronder de prachtige collectie van Jeffree Star. Vandaag gaat het dan ook over de Velour Liquid Lipstick in de kleur Watermelon Soda. Ik ben verrast, ik hoop jullie ook na het lezen van deze post.

20161003_130400.jpg

De verpakking is nog erg zomers, dit komt omdat het een Limited Edition is uit de zomer collectie van 2016. Heerlijk geel met roze, echt een Jeffree Star combinatie die mijzelf ook zeker wel aanspreekt. De velour liquid lipstick zit in een doorzichtige huls, de kleur die je ziet zitten zou ik zo meteen op mijn lippen moeten zien. De kleur zou namelijk niet veranderen (helaas gebeurt dat nog wel is), en ben hiernaar erg nieuwsgierig.

20161003_130540.jpg

De applicator is aan de bovenkant schuin afgesneden, dit is wel aan één kant gedaan. Dit zou de velour liquid lipstick gemakkelijker moeten aanbrengen. De lipstick heeft ook één heerlijke geur, en doet zijn naam echt eer aan (watermelon soda). Ik ben zo benieuwd hoe de formule op de lippen voelt, als ik namelijk naar de applicator kijk dan is het een erg natte en dunne substantie.

20161003_130624.jpg

Nou dat is even duidelijk zeg, de kleur is echt véél feller dan in de huls zit. Ik ben blij verrast en vind het ene prachtige rood/roze kleur. Ik merkte dat het drogen wél iets langer duurde dan bij de kleur 714. let’s try the Lips!

20161016_104033

 

De kleur spat van mijn lippen af zeg. Ik ben echt blij verrast door de kleur, de formule en de houdbaarheid. De kleur is inderdaad rood/roze en past bij verrassend veel kleding. De formule is wel echt even wennen, het voelde erg nat bij aanbrengen en hier schrok ik ook echt van. Maar eenmaal klaar met aanbrengen, droogte eigenlijk direct de velour liquid lipstick op. De houdbaarheid is enorm lang en kan gerust een klein hapje genuttigd worden zelfs.  Ik ben helemaal blij met deze Watermelon Soda in mijn collectie.

Deze Jeffree Star velour Liquid Lipstick is te koop via het buitenland, via zijn eigen website of via beautybay.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Limited edition; Jeffree Star Velour Liquid Lipstick, Watermelon Soda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s