kerstmis·make-up

Limited edition; Essence Me & My Umbrella Lipstick, I Love Rainy Days

Hallo beauty’s,

Het is alweer even geleden, dat ik sprak over een lipstick. Maar houd je vast er komt heel wat aan binnenkort. Maar vandaag gaan we eerst over een BUDGET merk lipstick hebben van Essence. Het is alweer herfst en daar horen mooie winterse kleuren bij. En laat Essence nou met prachtige matte lipsticks uitgekomen zijn voor deze herfst. Ik ben erg benieuwd, jullie toch ook?

20161003_121651.jpg

De lipstick zit in een prachtige huls verpakt. De lipstick van Essence Me & My Umbrella voelt luxe aan, terwijl de huls gewoon van plastic gemaakt is. De kleur vind ik ook erg mooi, en let op dames de huls is gelijk aan de lipstick kleur. Dit maakt het natuurlijk extra bijzonder. Ja een mooie collectie, met zeer mooie kleuren combinaties voor de koudere dagen.

20161003_121735.jpg

De lipstick heet 021 I Love Rainy Days, en is een warme rood getinte lipstick. Deze lipstick heeft een matte finish waarvan ik persoonlijk erg houd. Ik ben dan ook erg benieuwd hiernaar geworden. Door Essence wordt te kleur omschreven als diep rood, ik ben benieuwd of deze kleur wel om mijn lippen eruit komt als diep rood.

20161114_144531_001

De kleur op de lippen pakt erg mooi uit, ik ben blij verrast hierdoor. De finish is ook echt matte en voelt ook zeer comfortabel aan op de lippen. Het lijkt op een voedende crème in het begin, later in de minuten zakt dit weg maar nog steeds erg prettig. De lipstick blijf ongeveer 3 uur lang echt mooi zitten, daarna gaat de kleur vervagen. Een maaltijd overleeft de lipstick ook niet, maar dat is niet erg voor een leuk prijsje als deze. Ja ik ben blij verrast, en ga kijken of de kleur Crazy Autumm Love ook nog kan bemachtigen.

20161003_121705.jpg

Deze Essence Me & My umbrella is een trend collectie en die is te koop bij de kruidvat voor € 2.39 euro voor 4 gram.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Limited edition; Essence Me & My Umbrella Lipstick, I Love Rainy Days

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s