make-up·reiniging

L’oréal Paris Extra Ordinary Oil Reinigsmelk

Hallo beauty’s,

L’oreal Paris Extra Ordinary Oil is voor mij een nieuw product. Ik moet eerlijk bekennen dat het voor mij heel lang geleden is, dat ik een reinigingsproduct van L’oreal Paris gebruik. Maar voor deze Extra Ordinary Oil reinigingsmelk maak ik graag een uitzondering. Want deze reinigingsmelk zou goed zijn voor de wat drogere huid, waar ook nog is  olie in verwerkt zit. Lees je weer mee?

20161003_124457.jpg

De verpakking vind ik een aparte keuze, het doet mij namelijk héél erg denken aan een shampoo fles. Dit dacht ik ook in eerste instantie dat ik dit product in mijn handen kreeg. Maar het is een reinigingsmelk voor het gezicht. De verpakking vind in wel mooi van kleur door de goud en bruin tinten die gebruikt zijn hiervoor. De dop aan de bovenkant is langwerpig, maar met een kleine opening om de reinigingsmelk eruit te halen.

20161003_124415.jpg

De L’Oréal Paris Extra Ordinary Oil reinigingsmelk zou ervoor zorgen dat het de huid reinigt en ook te gelijkertijd zou voeden.  Met de olie van Rozen en passiebloemen die zijn toegevoegd. Hierboven zie je de complete ingrediëntenlijst afgebeeld, toch zie ik er ook alcohol inzitten.Dit vind ik erg jammer omdat het uitdroging veroorzaakt, en zeker bij een droge huid is de kans zeer groot.

20161003_124443.jpg

De L’Oréal Paris Extra ordinary Oil reinigingsmelk heeft weinig geur, dit vind ik een pluspunt. Omdat de geur niet tot nauwelijks aanwezig is gebruik ik de melk graag op mijn gezicht. Liever geen geur dan een muffe geur zoals mijn Zarqa reiniging. Verder reinigt de melk mijn gezicht goed, en voelt mijn gevoelige huid niet trekkerig aan na gebruik. Echt heel bijzonder vind ik de melk niet, maar verkeerd is die zeker niet.

De L’oréal Paris Extra Ordinary Oil reinigingsmelk is te koop bij de drogist voor € 6.49 euro voor 200 ml. Eventueel ook te bestellen via Bol.com

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s