douche·haar·reiniging·verzorging

Vichy Dercos Energie Shampoo + WINACTIE

Hallo beauty’s,

Shampoo tegen haaruitval? Helaas heb ik daar veel last van en daarom werd ik erg nieuwsgierig naar de Vichy Dercos Energie Shampoo. Deze shampoo zou het monecuul Aminexil bevatten, wat toonaangevend zou zijn tegen haaruitval. Ik ben benieuwd jij ook? Lees dan snel verder en wie weet maak jij ook nog kans op een Vichy Dercos Energie Shampoo.

20161117_123921.jpg

De verpakking van Vichy is erg basic maar wél met een pakkende rode kleur versiert. De dop bevind zich aan de bovenkant van de shampoo fles. op de shampoo fles staat verder geen bijzondere informatie, hiervoor moet je echt de kartonnen verpakking raadplegen. Die tevens in meerdere talen te lezen is, zoals de ingrediënten maar ook de resultaten van hun testpanel.

20161117_124020

Deze Vichy Dercos Energie Shampoo zou duidelijk verschil moeten maken in het verliezen van onze haren. Volgens het testpanel die Vichy zorgvuldig heeft uitgezocht zou het haar met 89 % sterker voelen dan voorheen, maar ook zou het haar veerkrachtiger zijn met maar liefst 90 %. Ik ben erg benieuwd geworden en daarom ben ik deze Vichy shampoo natuurlijk gaan gebruiken. Want ik verlies hele bossen haren, en dit wil in natuurlijk zoveel mogelijk minimaliseren.

20161117_124247

Deze Vichy Dercos Energie shampoo heeft een hypoallergene formule zonder parabenen, en is dermatologisch getest. Deze shampoo zou het molecuul Aminexil bevatten wat één toonaangevend effect zou hebben bij haaruitval. Volgens Vichy is en 10 jaar onderzoek aan vooraf gegaan en wordt het beschermt met 2 patenten. Deze Aminexil molecuul zou de verharding tegen gaan van de collageenomhulsel (in-vitrotests). Voor meer informatie kijk dan even op vichy.nl.

20161117_124357

Nou zijn jullie al benieuwd naar mijn ervaring? Hier komt die hoor. Ik moet eerlijk zeggen, het is een shampoo die zuinig in gebruik is. Maar helaas schuimt de shampoo niet onder de douche of het heeft een overheerlijk, helaas eerder geurloos. De verpakking is praktisch, mooi en handig. Maar dat zijn allemaal bijzaken natuurlijk, want waar het om draait is of ik minder haar verlies heb natuurlijk. Ik kan je vertellen dat ik inmiddels al ruim een halve fles verder ben van de Vichy Dercos Energie Shampoo, en wel verschil merk (minder lange haren in de douche put, minder haren op de grond in huis, minder haren in de borstel/kam). Ik had géén wonderen verwacht natuurlijk, maar ben ook erg benieuwd of het resultaat nog meer zichtbaar zou zijn als de gehele fles leeg zal zijn, daarom ga ik de shampoo zeker helemaal opgebruiken. Want de shampoo is erg fijn in gebruik. Ik ben zeker niet teleurgesteld, want mijn haar verlies is wél minder geworden.

Wil jij net als mij deze Vichy Dercos Energie Shampoo testen? Dat kan want ik mag er één onder mijn lieve lezeressen verloten van Vichy. Wees er snel bij want de actie loopt tot en met zondag 27 november 2016.

Hoe maak ik kans op de Vichy Dercos Energie Shampoo?

 • Allereerst laat een lieve comment hieronder achter zodat ik weet dat je mee wilt doen aan de win-actie. Vul een geldig email adres in want de winnaar krijgt een mailtje.
 • Volg mijn blog op instagram onder de naam aboutsbstyle.

Extra kans maken? Dat kan volg dan ook de onderstaande stappen.

 • Volg mijn blog door je aan te melden met jou email adres in de zijbalk hiernaast.
 • Volg mij ook op mijn overige sociaal media kanalen:
  Facebook
  twitter
  bloglovin

Veel succes beauty’s, en hopelijk kan ik één iemand héél erg blij maken.

Liefs Soraya

 

4 gedachten over “Vichy Dercos Energie Shampoo + WINACTIE

 1. Op dit moment valt het mee, maar ik heb heel erg te maken gehad met overmatige haaruitval. Ik maak hier heel graag kans op! Volgens mij werkt de link van Bloglovin’ niet trouwens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s