feestdagen·kerstmis·make-up·reiniging·verzorging

Kerst Shoplog; Sephora, Too Faced, Laura Mercier, Fresh en MAC

Hallo beauty’s,

Zoals ieder jaar worden de dagen weer donkerder, en komen de feestdagen er weer aan. Ook dit jaar wordt er door veel merken weer uitgepakt. Helaas voor mij als echte beautyliefhebber moet ik keuzes gaan maken met wat ik wil kopen. Maar bepaalde merken blijven een favoriet en kunnen dus echt niet ontbreken in mijn collectie. Zodoende heb ik weer heel wat mooie pareltjes gekocht de afgelopen weken, ik hoop dat jullie het allemaal net zo leuk vinden als mijzelf. Kijk daarom rustig verder en laat de kerst inspiratie tot je komen.

20161111_121310.jpg

Bij Sephora kon ik het niet laten om wat mooie pareltjes in mijn mandje toe te voegen. Ook kon ik nog een verjaardagscadeau ophalen, dus dat is altijd een leuk extraatje natuurlijk.

Too Faced Grande Hotel Café:

Dit Too Faced Grande Hotel Café is een Limited Edition van de kerstcollectie uit 2016. Hierin bevinden zich 3 oogschaduw palette’s, met totaal 18 oogschaduws, 2 blushes, 1 bronzer en 1 better than sex mascara. Mooie verpakkingen, met heerlijke geuren zoals Peppermint mocha, Gingerbread coffee en Eggnog latte.
Kosten voor deze Too Faced Grande Hotel Cafe bedraagt $ 49.00 dollar.

Laura Mercier Fall In Love Face Illuminator Collection:

Mijn eerste Laura Mercier product in mijn collectie, en gelijk 4 prachtige kleuren voor op het gezicht. Dit palette is een Limited Edition van de kerstcollectie 2016. Vier prachtige illuminators, die totaal van elkaar verschillen als ik zo kijk naar het palette. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de Laura Mercier Fall In Love Face Illuminator Collection.
Kosten voor deze Laura Mervier Fall In Love Iluminator Collection bedraagt $ 58.00 dollar.

Fresh Birthday Gift:

Als je jarig bent, krijg je bij sephora één keuze om uit te zoeken voor luxe mini’s. Hierdoor heb ik van Fresh de Soy Face Cleanser en de Rose Face Mask gekregen. Ik ben erg benieuwd want ik ben nog niet bekent met dit merk, maar ga het uiteraard proberen. Ik houd jullie op de hoogte beauty’s.

20161111_121621

Ik ben erg benieuwd naar al mijn nieuwe producten die ik besteld heb bij Sephora. Waar zijn jullie vooral nieuwsgierig naar? Laat het mij weten in een comment hieronder.

20161111_122345.jpg

Bij Mac Cosmetics heb ik ook een aardige bestelling gedaan. Hier was kiezen erg moeilijk omdat de Limited Editions van de  Nutcracker sweet 2016 mij helemaal ligt, de kleuren, de vormen, de producten. Het is een feestje om naar te kijken toch? Hieronder laat ik kort een beschrijving zien.

Mac Nutcracker Sweet Cool Eye Compact:

Het oogschaduw palette bevat maar liefst negen kleuren, en één dubbelzijdig kwastje. De kleuren hebben een coole toon, en bevatten zowel matte als glimmende oogschaduws.
In totaal zijn er drie verschillende palette’s.
De Mac Nutcracker Sweet Cool Eye Compact kost € 42.00 euro.

Mac Nutcracker Sweet Mineralize Brush Kit:

De Mac kwasten set bestaan uit 4 mini kwasten, waarvan wél aan beide kanten een kwast bevat. In totaal zijn er vier verschillende kwasten sets te verkrijgen. De kwasten die in deze set zitten zijn de:  188SE Small Duo Fibre Brush, 159SE Duo Fibre Blush Brush, 287SE Duo Fibre Eye Shadow Brush en Double Ended 283SE Duo Fibre Small Eye Shadow/286SE Duo Fibre Tapered Blending Brush.
De Mac Sweet Mineralize Brush kit kost € 62.00 euro.

Mac Nutcraker Sweet Nude Lipstick Kit:

Deze Mac Nutcraker Sweet Nude Lipstick kit bestaat uit vier mini lipsticks, die verpakt zijn in een prachtig doosje. De kleuren van de lipstick uit deze kit zijn: Crème Cup, Kinda Sexy, Nouvelle Voque en Whirl. In totaal zijn er drie verschillende Lipstick Kits.
De Mac Nutcraker Sweet Nude Listick Kit kost € 38.00 euro.

Mac Nutcraker Sweet Lipstick:

Uiteraard heb ik ook een “normale” Lipstick besteld, de kleur van deze lipstick is genaamd Saucy Little Darling. In totaal zijn er 6 limited edition lipsticks uitgebracht, met verschillende finishing.
De Mac Nutcraker Sweet Lipstick Saucy Little Darling kost € 21.00 euro.

Mac Nutcraker sweet Magic Dust Powder:

De Mac Nutcraker Sweet Magic dust powder bestaat in twee verschillende varianten. Ik heb gekozen voor de kleur Yum Yum Yum, een licht roze kleur. Ik ben erg benieuwd wat voor effect het op mijn gezicht geeft.
De Mac Nutcraker Sweet Magic Dust Powder Yum Yum Yum kost € 32.00 euro.

20161111_123326.jpg

Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze kerst shoplog. Ik kan niet wachten om te gaan testen, en weer mooie looks te kunnen maken.

Wat staat er bij jullie op het verlanglijstje? Zo heb ik nog wel wat wensen, bijvoorbeeld wil ik dit jaar echt een Advent kalender hebben. Maar welk merk? dat weet ik nog niet, dit hangt ook een beetje van de prijzen af. Mocht je tips hebben laat het vooral in een comment hieroner weten.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Kerst Shoplog; Sephora, Too Faced, Laura Mercier, Fresh en MAC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s