douche·haar·reiniging·verzorging

Guhl Shampoo en Conditioner, voor pluiscontrole en veerkrachtig haar

Hallo beauty’s,

Mijn haren zijn erg belangrijk voor mij. Hierdoor ben ik altijd opzoek naar producten die mijn haren kunnen temmen, want mijn haar pluist héél erg. En toen mijn oog op de Guhl Shampoo en Conditioner viel voor pluiscontrole en veerkrachtig haar, dacht ik die moet ik proberen. En als je mij kent is het mooi meegenomen dat de verpakking ook nog is een flinke dosis roze bevat. Nieuwsgierig? Kijk gerust met mij mee.

20160524_144228.jpg

De shampoo en conditioner zijn in een plastic verpakking verkrijgbaar met één heerlijkheid aan roze. De shampoo heeft de dop aan de bovenkant zitten en de conditioner de dop aan de onderkant. Persoonlijk houd ik ervan als de dop aan de bovenkant van de fles bevind, zo kan er én geen water in de rand lopen en weet ik zeker dat er geen product uit de verpakking loopt. Maar dat is natuurlijk een kleinigheidje, en niet van groot belang.

De ingrediëntenlijst van de shampoo zie je links en die van de conditioner zie je rechts.
De shampoo bevat wél keratine wat ervoor zorgt dat je haar versterkt, alleen staat dit wel op de onderste rijen pas vermeld helaas. Dat betekend dat er ook weinig van in het product zit. Ook zie ik SLES en parfum staan op de lijst. De conditioner bevat niet erg veel verzorgende ingrediënten, vooral veel chemicaliën die ervoor zorgen dat je haar gaat glansen en gemakkelijk door kambaar wordt.

20160524_144256.jpg

De geur van de Guhl pluiscontrole en veerkrachtige lijn is heerlijk. Het is een heerlijke zoete geur die je zo als parfum in de zomer zou willen dragen. De pluiscontrole en veerkrachtige lijn zorgt ervoor dat mijn haar na het douchen er weer stralend uitziet en super zacht aanvoelt. Ik merk vooral dat mijn punten minder pluizig zijn, maar bij mijn haar aanzet valt het iets wat tegen (wel vermindering). Inmiddels zijn de flessen alweer helemaal leeg, en dat wil wel wat zeggen als ik hét tot de laatste druppel op gebruik onder de douche. De shampoo en conditioner is een mooie aanrader mocht je hier ook last van hebben, zeker omdat ze gemakkelijk te verkrijgen zijn bij de drogisterij en ook vaak in de actie zijn.

De Gulh Pluiscontrole en Veerkrachtige Shampoo en Conditioner zijn te koop bij de drogist. Ik heb ze in de actie gekocht voor € 2.00 euro per stuk (Kruidvat).

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s