make-up

Benefit Roller Lash Mascara

Hallo beauty’s,

Mascara is iets wat ik iedere dag draag, ook als ik geen gehele make-up look aanbreng. Helaas ben ik ook niet gezegend met veel en volle wimpers, maar ook niet met lange gekrulde wimpers. Even geleden is van Benefit de Roller Lash mascara uitgebracht, die je wimpers een mooie krul zou moeten geven. Ik heb lang getwijfeld, maar toen mijn favoriete mascara van YSL opwas besloot ik in het diepe te springen en de mascara van Benefit te proberen. Wordt dit mijn nieuwe favoriet? Dat lees je aan het einde.

20160524_142259.jpg

Eenmaal aangekomen in de Douglas waar Benefit verkocht wordt zag ik een voordeelverpakking. Deze verpakking bevat één grote Roller Lash mascara en één reis formaat van de Roller Lash mascara. De verpakking is erg mooi vormgegeven, maar dat zijn we inmiddels wel gewent van Benefit natuurlijk. De verpakking van de mascara is zwart met roze, en laat ik nou helemaal gek zijn van roze. Dus snel fout gaan kan je bij mij niet dan. De gehele Benefit collectie is geïnspireerd door de jaren ’50 thema, en wat geeft dat een mooi en kleurrijk collectie.

20160524_142414.jpg

De mascara heeft een licht gebogen rubber borsteltje, dat ervoor zou zorgen dat de wimpers liften en krullen. Ook zou het borsteltje ervoor zorgen dat je dicht bij de wimperrand kan komen voor het optimale effect uit je wimpers te halen. Het borsteltje is vrij lang, en mensen met kleine ogen kunnen hiervan wat hinder ondervinden. Zelf heb ik met het aanbrengen geen last ervan,maar iets kleiner zou in mijn ogen wel praktischer zijn.

20161118_115255

Mijn wimpers worden inderdaad gelift door de mascara. Het borsteltje vind ik iets te groot in gebruik, maar je kan wél helemaal bij de wimperaanzet beginnen met mascara aanbrengen zoals belooft wordt. De wimpers krijgen een enorme lift, zonder dat de mascara gaat klonten. Ik moet eerlijk zeggen dat de krul meevalt in mijn wimpers maar dat de lengte voor mij persoonlijk enorm toeneemt door deze mascara. Het is een mascara die ik zeker helemaal ga opgebruiken, en stiekem wél een mooi plekje in mijn hart verovert heeft.

Deze Benefit Roller Lash Mascara is te koop bij de Douglas voor € 26.00 euro voor 8.5 gram.

Wat is jullie favoriete mascara?

Liefs Soraya

2 gedachten over “Benefit Roller Lash Mascara

  1. Wat een leuke huls! Zelf gebruik ik eigenlijk nooit meer mascara omdat ik mijn wimpers laat verven. Omdat ik slechtziend ben is mascara vaak nogal een vervelend klusje omdat ik snel spinnenpoten krijg.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s