feestdagen·kerstmis·make-up

Limited edition: Mac Cosmetics Nutcraker Sweet Saucy Little Darling Lipstick

Hallo beauty’s,

De feestdagen komen eraan, en de feestcollectie’s kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. In mijn shoplog heb je kunnen zien dat ik van MAC een aardige voorraad heb ingeslagen. En daarom wil ik jullie vandaag alles vertellen over de Saucy Little Darling Lipstick, tevens mijn eerste lipstick van MAC die geen matte finish heeft. Kijken jullie mee?

20161111_133540

De verpakking vind ik HELEMAAL geweldig. Het is roze met paars verpakt, en laat dat nou net mijn kleuren zijn. En zelfs de huls is weer helemaal in stijl uitgebracht,met een klein goudkleurige detail is het echt feestelijk voor het oog.

20161111_133641

De kleur die ik heb heet Saucy Little Darling, en zou diep koraalrood zijn van kleur volgens MAC. Wat voor mij ook nieuw is dat de finish niet matte is maar Amplified Crème. Dit is vast weer even wennen, want matte lippen is iets wat ik al heel lang en heel vaak draag.

20161111_133848

Zo wat een sprekende kleur zeg. Het diep koraalrood is niet iets wat ik direct zou zeggen als ik de kleur zie, maar het komt wel in de buurt. De lipstick is inderdaad een crème, en brengt hierdoor gemakkelijk aan.  De glans blijf je ook mooi zien zowel op de hand als op de lippen zelf.

20161118_115253

Wat een pigment zeg, dit is met één keer aangebracht. De lipstick heeft hierdoor een mooie gelijkmatige dekking, en voelt erg comfortabel aan op de lippen. Dit komt omdat het een crème lipstick is. De houdbaarheid van de lipstick is ongeveer 5 uurtjes bij mij, wél met drinken tussendoor dus erg goed. De kleur glanst in het echt nog wél iets meer, dan dat je op de foto ziet. Ik ben erg blij verrast en ben super blij met deze aankoop.

Wat vinden jullie van de kleur?

De MAC Cosmetics Limited Edition Nutcracker Sweet 2016 Lipstick is te koop bij MAC zowel online als in de winkel voor € 21.50 euro voor 3 gram.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Limited edition: Mac Cosmetics Nutcraker Sweet Saucy Little Darling Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s