feestdagen·make-up·persoonlijk·reiniging·sinterklaas·verzorging

Mijn Sinterklaas Lijstje 2016

Hallo beauty’s,

Ieder jaar vieren wij sinterklaas, en ook dit jaar gaan wij het niet overslaan. Met wij bedoel ik het gezin, ieder maakt een lootje voor zichzelf. Dit jaar heb ik ook weer wat leuke spulletjes bij elkaar bedacht en natuurlijk wil ik jullie die niet onthouden. Kijk dus mee wat ik voor Sinterklaas vraag.

Boozyshop:

Bij de Boozyshop bestellen, is iets wat ik vaker doen. De laatste keer viel mijn oog op twee producten die ik graag nog eens zou willen proberen.
waarvan de The Balm The Manizer Sisters Highlighter Trio en de W7 Shade & Swap

Lush:

Lush kan nooit ontbreken met de feestdagen, alleen hierom zou ik alweer een bad willen hebben in huis. Maar zonder bad blijft er alsnog genoeg keuze en dat heb ik gemerkt.
Hiervan heb ik op mijn lijstje gezet de Santa’s Belly Shower Gel en de Little Snow Fairy. Ik heb alweer zin om de badkamer in te duiken hoor beauty’s.

Rituals:

Rituals is iets wat ik graag het hele jaar door gebruik. Maar een kerstcollectie met één nieuwe geur, is iets wat ik zeker wil bemachtigen. Daarom heb ik de Ritual Of Light Shower foam en of de scrub op mijn lijstje staan. Ik ben erg benieuwd of ze tussen de cadeaus zullen liggen. Mocht dat niet het geval zijn, dan haal ik ze natuurlijk gewoon zelf even op.

Eventueel aan te vullen:

Wij hebben altijd één vaste prijs voor de lootjes, en soms is het lastig om hiervoor precies uit te komen met de wensen die je hebt. Hiervoor zet ik altijd een kopje eventueel aan te vullen. Want er zijn altijd basis behoeftes die je wél nodig hebt, voor mij geld dat natuurlijk ook. Hiervoor heb ik dit jaar gekozen om in de beauty producten te blijven. Want hier heb ik neergezet: Wattenschijfjes, Baby wattenstaafjes, Make-up reinigingsdoekjes. En als extra heb ik gezegd dat ze eventueel mijn Lush collectie extra mogen uitbreiden naar eigen inzicht.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn Sinterklaas Lijstje te zien. Ik ben benieuwd wat ik hiervan krijg natuurlijk. Maar Zodra ik dat weet, laat ik dat jullie uiteraard weten.

Vieren jullie sinterklaas?

Liefs Soraya

3 gedachten over “Mijn Sinterklaas Lijstje 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s