feestdagen·kerstmis·make-up

Limited edition; Mac Cosmetics Nutcracker Sweet Magic Dust Powder

Hallo beauty’s,

Kan jij genoeg krijgen van al die lieve zoete kleuren van de Mac kerst collectie? Ik totaal niet, en daarom heb ik nog een Nutcracker Sweet review klaar staan voor jullie. En dan wél van de Magic Dust Powder in de kleur Yum Yum Yum. Ik ben erg benieuwd of ik deze poeder echt ga gebruiken, of het alleen weer voor de heb is geweest. Maar wil je dat ontdekken kijk en lees dan snel verder.

20161111_133144

Hoe geweldig is de verpakking weer zeg! Hier zie je de roze sterretjes weer op afgebeeld. Ik vind de verpakking weer heerlijk zoet. De Magic Dust Powder heeft een transparante deksel waardoor je het poeder direct kan zien zitten (ook hier zie ik sterretjes ingedrukt staan). Door het transparante gedeelte heb je geen spiegel bij de hand, persoonlijk vind ik niet niet erg. Maar ik weet dat beauty’s het jammer vinden als het er niet bijzit.

20161111_133302

De kleur die ik in mijn bezit heb is Yum Yum Yum, dit zou een licht roze kleur zijn. De tweede variant is een perzikkleur genaamd Sweet Vision. Toen ik roze las en zag was ik natuurlijk al verkocht en ging ik direct voor Yum Yum Yum. De kleur op de arm is goed zichtbaar met een mooie glinstering. ik ben erg benieuwd hoe het op mijn gezicht eruit ziet. De kleur is vrij sterk aanwezig, en misschien is het daarom ook wel als een blush te gebruiken?

20161111_133409

De kleur is hier op mijn wangen met meerdere lagen opgebouwd, voor het blush effect. Het geeft een mooie subtiele roze gloed over de wangen, waardoor je een gezonde look krijgt. Ik weet niet of ik dit dagelijks ga gebruiken op deze manier maar zeker om te onthouden. De Mac Cosmetics Nutcracker Sweet Magic Dust Powder gebruik is meer op mijn foundation af te poederen.

20161118_115007

De Magic Dust Powder in de kleur Yum Yum Yum, is een mooie poeder die je op verschillende manieren kan gebruiken. En door mij persoonlijk ook veel gebruikt word, door de makkelijkheid van het product. Het is zeker de moeite waard geweest om deze mee te bestellen.

Deze limited edition van Mac Cosmetics 2016 Nutracker Sweet Magic Dust Powder is zowel online als in de winkels te koop voor € 32.00 euro voor 8.5 gram.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Limited edition; Mac Cosmetics Nutcracker Sweet Magic Dust Powder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s