reiniging·verzorging

The Bodyshop Aloë Calming Toner

Hallo beauty’s

Ik heb zoveel gehoord en gelezen over The Bodyshop aloë vera lijn voor de gevoelige huid. Ik heb een gevoelige huid die aan de droge kant is, en hierdoor veel hydratatie nodig heeft. Laat deze lijn daar volgens vele héél erg goed voor zijn. Even geleden heb ik mijn eerste bestelling geplaatst op The Bodyshop, en daar kon deze toner natuurlijk niet aan ontbreken. Ik heb het getest en laat jullie vandaag weten hoe het mij bevalt.

20161001_105339.jpg

De Aloé Vera Calming Toner komt in een doorzichtig plastic verpakking, met aan de bovenkant een witte dop. De lichtgroene toner is natuurlijk helemaal in kleur van de Aloë Vera, wat een mooi sereen geheel geeft.

Een toner gebruik je na je reiniging, om de restjes make-up van je gezicht af te halen. Een toner bevat vaak ook een goede hydratatie voor het gezicht, waardoor een toner echt wat toevoegt aan je make-up routine.

20161001_105351

In deze toner van The Bodyshop bevat geen geen alcohol, geen parfum. wat er wél inzit is water, aloë barbadensis, pentylene glycol, butylene glycol, sorbitol en glycerin. Hierdoor zou de toner heerlijk zacht voor de huid zijn, met een heerlijke fris gevoel.

20161001_105321.jpg

Deze Aloë Calming Toner van The Bodyshop voelt erg fris aan op het gezicht. Het reinigt ook echt de laatste restjes make-up van mijn gezicht. Mijn gevoelige huid reageert helemaal niet op deze toner, en dat is een zéér goed teken. Mijn huid voelt gehydrateerd na gebruik. Het enigste minpunt wat ik ondervind aan deze toner is dat de opening erg groot is, hierdoor snel teveel product op mijn watje, en soms zelfs tot aan knoeien toe. Een echte aanrader dus voor de beauty’s onder ons die een milde toner zoeken, voor een onrustige huid.

Deze The Bodyshop Aloë Calming Toner is te koop bij The Bodyshop voor € 12.00 euro voor 250 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s