kerstmis·make-up

Limited Edition; Essence Me & My Umbrella lipstick, Crazy autumm love

Hallo beauty’s,

Vorige week vertelde ik over mijn nieuwste aanwinst uit de trend collectie van Essence. Afgelopen week is het mij gelukt om iemand op pad te sturen voor één tweede en tevens laatste kleur te scoren (helaas zit ik nog steeds met mijn enkel). En zoals de titel al aangeeft is dit gelukt. Dit is een hele bijzondere kleur en daarom wil ik deze héél graag aan jullie laten zien vandaag, nemen jullie ook een kijkje hiernaar?

20161003_121411

Ook deze huls voelt weer luxe aan, ook deze huls is van plastic gemaakt. En wat ben ik blij dat ik deze heb weten te bemachtigen. Maar ik schrok wel even van de kleur hoor, want ook hier geld de huls is dezelfde kleur als de lipstick. Nou je snapt wel dat het erg donker zal moeten zijn dus.

20161003_121535.jpg

De kleur is erg donker en meer paars dan ik mij had voorgesteld. Ik vind de kleur op mijn hand al gewaagd moet ik eerlijk bekennen. Ik merk wel dat deze structuur anders is dan de I Love Rainy Days, en ik weet niet perse of dit beter is.  Laten we maar snel doorgaan naar de lippen.

20161114_150840.jpg

Zo het is inderdaad donker op de lippen, wel even wennen maar een prachtige kleur. Of het mijn kleur is weet ik niet, maar dat is een persoonlijke smaak natuurlijk. De dekking van deze essence lipstick is uiteraard ook matte, maar verdeelt minder egaal. Dit vind ik persoonlijk erg jammer, want stroef aan voelen op de lippen is niet ideaal.

20161003_121447.jpg

Al met al vind ik deze Essence Me & My Umbrella Matt Lipstick in de kleur Crazy Autumm Love iets tegen vallen. Dit met name omdat de dekking lastig egaal te krijgen is, zeker op droge lippen. De kleur is totaal anders dan wat ik gewent ben, maar dat maakt het ook wel weer leuk natuurlijk. Als ik moet kiezen zou ik bij mijn eerste keus gebleven zijn, maar hé het is een klein prijsje dus experimenteren kan helemaal geen kwaad.

Deze Essence Me & My Umbrella Matt Lipstick is te koop bij de Kruidvat voor € 2.39 euro voor 4 gram.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s