feestdagen·kerstmis·make-up

Limited Edition: MAC Cosmetics Nutcracker Sweet Cool Eye Palette

Hallo beauty’s,

Ooglooks is iets wat bij de feestdagen hoort, en je vaak extra mee uitpakt als je een beauty liefhebber bent. Nou dan ben je dit jaar zeker aan het juiste adres bij Mac Cosmetics, want hier hebben ze maar liefst drie oogschaduw palette’s uitgebracht. Waaronder de Nutcracker Sweet Cool Eye Palette, die ik heb weten te bemachtigen. Ik ben erg benieuwd want de oogschaduws van Mac, ik had helemaal nog niets van Mac oogschaduws in mijn collectie. Kijk je met mij mee naar deze zoete explosie van kleuren?

20161111_134842

De verpakking is weer heerlijk zoet om te zien. Wat mij wel opvalt is dat de ene verpakking met sterretjes bedekt is en de andere zoals hierboven met rondjes. Erg jammer dat hierin geen één lijn getrokken is. Maar wat een heerlijke combinatie kleuren, waarvan ik persoonlijk helemaal weg ben natuurlijk. Het palette is bekleed en niet bedrukt! en hierdoor voelt het superdelux aan.

20161111_135010.jpg

Het Mac Nutcracker Sweet Cool Eye Palette bevat maar liefst negen kleuren, en een combinatie kwastje. Het kwastje is ook tot in de detail aan toe aangekleed en wat houd ik daarvan. In de palette zitten matte maar ook glanzende oogschaduw’s, en wie wil er nou geen glitter en glans voor de feestdagen?

20161111_13502920161111_135340

Hierboven zie je van links naar rechts de kleuren afgebeeld;
Enchanted beauty, performance art, the wrong man, marzipan, quite spoiled, absurdly pretty, sugar plum, plum darling en nutckracker.

Zoals je misschien al gezien heb, vind ik de kleuren een beetje tegen vallen op mijn arm. Vooral de lichte kleuren vallen heel erg weg. Maar wie weet verandert het op de ogen, laten we het hopen. Want die zijn ook wat donkerder dan mijn armen.

mac-nutcraker-eye-palette

De kleuren zijn op mijn oogleden wel beter zichtbaar gelukkig, en eenmaal aangebracht blijven de oogschaduw’s ook een gehele dag goed zitten. De kleuren die ik gebruikt heb zijn; Enchanted beauty, the wrong man, quite spoiled, plum darling en nutcracker. Ik heb hier een vrij neutrale look gemaakt die nog geschikt is voor de dag. Maar uiteraard kan je hiermee ook prachtige avond looks mee maken. Vieren jullie kerst overdag of avond, of beide?

20161111_134919.jpg

Ik heb een mixed gevoel over het palette. De kleuren zijn niet allemaal even gepigmenteerd, maar wel erg mooi samengesteld en lang houdend op de ogen. Het kwastje werkt fijn, en zeker voor het aanbrengen van oogschaduw bij de onderste waterrand en voor op het bewegend ooglid. Ik blijf dit palette zeker gebruiken.

Deze Mac Cosmetics Limited edition 2016 Nutcracker Sweet Cool Eye Palette is te koop in de Mac winkel of online voor € 42.00 euro.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Limited Edition: MAC Cosmetics Nutcracker Sweet Cool Eye Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s