douche·feestdagen·geuren·haar·kerstmis·nagels·reiniging·verzorging

Limited Edition; L’Occitane Advent Kalender 2016

Hallo beauty’s,

Inmiddels zijn we alweer in december beland, en is het einde van 2016 alweer in zicht. Dit gaat natuurlijk wel gepaard met wat mooie feestdagen. Zoals Sinterklaas, kerst maar ook oud en nieuw. Bij deze feestelijke gebeurtenissen hoort natuurlijk een tijd vol gezelligheid en cadeautjes. Nou het laatste wist L’Occitane goed te brengen dit jaar want ook dit jaar hebben ze een advent kalender uitgebracht. Ben jij benieuwd hiernaar? Lees dan snel verder.

20161202_124615.jpg

Mijn complimenten voor de verpakking zeg, wat is dit prachtig getekend door Kanako, illustratrice van My Little Paris. Het is een grote kartonnen verpakking met maar liefst 24 deurtjes om te openen. De producten achter de deurtjes zitten netjes in plastic vast zodat ze niet tot nauwelijks kunnen beschadigen.

20161202_124721.jpg

De advent kalender bevat 24 vakjes met onder andere; handcrème, parfums, douche gels. Inmiddels heb ik 4 vakjes open gemaakt, maar de rest wacht ik tot de dagen zelf aan bod komen natuurlijk. Het moet toch een beetje een verrassing blijven nietwaar?

1480679405102

Uiteraard ga ik je niet vertellen welk product achter welk nummer te vinden was. Maar hierboven zie je een handcream, milk concentrate, ultra rich lotion, eau de toilette. Ik ben erg benieuwd geworden naar de rest in het pakket, want deze producten zijn in de smaak gevallen.

Wil je de complete inhoud van de advent kalender zien? Kijk dan op onderstaande foto, zo niet scrol dan heel snel door. Want een verrassing is natuurlijk ook erg leuk.

20161125_154406.jpg

Zo als je kan zien is dit een hele mooie lijst, ik moet eerlijk bekennen dat ik het wél een beetje jammer vind dat dit allemaal zichtbaar is op de achterkant. Maar niet getreurd het blijft een verrassing welke dag de producten te voorschijn komen.

Hebben jullie ook advent kalenders? Zo ja welke hebben jullie ingeslagen?

Deze L’Occitanne advent kalender is te koop bij L’Occitane voor € 45.00 euro.

Liefs Soraya

 

Een gedachte over “Limited Edition; L’Occitane Advent Kalender 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s