make-up

Limited Edition; Mac Cosmetics Nutcracker Sweet Nude Lipstick Kit

Hallo beauty’s,

Er blijft maar geen einde aan komen, aan de zoete kerstcollectie van Mac. Zoals jullie weten heb ik hiervan ook aardig wat van aangeschaft. Waaronder ook de Nutcracker Sweet Nude Lipstick Kit. Deze kit bevat 4 nude kleuren in mini formaat, met een prachtige verpakkingen. Laten we de kleuren is gaan bespreken.

20161111_134118.jpg

De kit bestaat uit één hard plastic doosje met daarin 4 prachtige nude kleuren. De verpakking blijf ik mooi vinden, met dat zwart met roze van kleur. De kit is uitschuifbaar als een soort lade. Hierdoor gemakkelijk te gebruiken en zelfs herbruikbaar. De binnenkant zit niet vast en kan je eventueel verwijderen om de kit voor andere doeleinde te gebruiken.

20161111_134600.jpg

De kleuren op mijn arm, lijken erg op de kleuren in de huls van de lipstick. Dit is erg prettig dat deze zo overeen komen. Van links naar rechts; Kinda Sexy, Creme Cup, Nouvelle Vogue en Whirl. Dat zijn dus in totaal drie matte tinten en één crème sheer tint, Van mij hadden ze allemaal matte mogen zijn, maar dat ik persoonlijk.

1480344544899

Hier zie je de kleuren aangebracht op de lippen. De kleuren brengen gelijkmatig en dekkend aan. De Creme sheer is erg romig met aanbrengen, maar geeft een mooi glanzend resultaat. De matte kleuren zijn mooi matte en voelen comfortabel aan op de lippen.

20161111_134431

De Nutcracker Sweet Nude Lipstick Kit vind ik een mooie set, dit is een set om mooi te ontdekken van wat voor kleur nude je houd en ook staat. Ik ben erg blij met de pigmentatie en de houdbaarheid op de lippen. Maar dat is ook wél te verwachten van Mac Cosmetics. Deze Nude kit is dus één echte aanrader voor jullie beauty’s, maar behalve de nude kit hebben ze ook een red en pink kit. Dus wie weet zit er voor jou wél wat tussen?

Deze Limited Edition van Mac Cosmetics Nutcracker Sweet Nude Lipstick kit kost € 38.00 euro voor 1.8 gram.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s