douche·reiniging·verzorging

Limited edition; kerstcollectie Yves Rocher Clementine & spices Exfoliating showergel en Liquid hand soap

Hallo beauty’s,

Yves rocher heeft kerst dit jaar ook zeker niet vergeten, en komen met maar liefst drie verschillende geuren uit. Deze geuren bevatten een compleet pakket van handzeep, lippenbalsem, douchescrub, douchedgel, handcreme. Ik heb van de Clementine & Spices de exfoliating shower gel en de liquid hand soap gekocht. Vandaag vertel ik jullie er alles over.

20161202_135845

De verpakkingen van alle Yves Rocher Kerstcollectie 2016 zijn hetzelfde, doorzichtig plastic met een lichte kleur van de geuren. Zo heb ik de geur Clementine & spices en is de verpakking oranje, wat helemaal bij de geur past. De verpakking van de scrub, is ideaal in een tube met de deksel aan de onderkant. De hand zeep zit in een pompflacon en zeer geschikt voor in de badkamer in mijn geval.

20161202_141124.jpg

De geuren van beide producten ruiken erg lekker warm, maar ook kruidig met een fris tintje erdoor. Dit zal vast komen door de Clementines.

De producten zijn verrijkt met korenbloemwater uit biologisch teelt. De peelende douchegel bevat ook gemalen kokosnoot en abrikozenpitten. Ik zie parfum halverwege op de lijst staan bij beide producten. Dit had ik ook niet anders verwacht want de geur is zo heerlijk aanwezig. En ik vind dat ook helemaal niet erg, want met kerst hoort het allemaal heerlijk te ruiken toch?

20161202_141751

De producten voelen erg lekker aan op de huid, zowel de handzeep als de peelende douchegel. Mijn huid voelt niet trekkerig na afloop, of droog aan. De geur is hemels, het is geen overheersende geur maar vult wel lekker de ruimte. Een echte aanrader als je het aan mij vraagt dus.

Hebben jullie ook producten van de Yves Rocher kerstcollectie 2016 geprobeert?

Deze Yves Rocher producten zijn te koop bij de Yves rocher (web)winkel, de peelende douchegel kost € 3.95 euro voor 200 ml en de liqued hand zeep kost € 2.95 euro voor 190 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Limited edition; kerstcollectie Yves Rocher Clementine & spices Exfoliating showergel en Liquid hand soap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s