douche·feestdagen·geuren·haar·kerstmis·make-up·nagels·reiniging·verzorging

Limited Edition; The Bodyshop Standard Advent Kalender 2016

Hallo beauty’s,

De feestdagen staan weer voor de deur, het aftellen is daarom ook weer volop begonnen. Ook The Bodyshop doet hier aan mee, en gelukkig heb ik een advent kalender kunnen bemachtigen. Ik ben erg benieuwd naar de standard advent kalender 2016. Nemen jullie met mij een kijkje hiernaar?

20161202_131306

De advent kalender van 2016 is verpakt in stevig karton, de 24 dagen zitten verdeeld in kleine kartonnen doosjes. Hierdoor kan je gemakkelijk je producten bewaren zoals ik vaak doe. Zodat mijn kalender mooi blijft staan en ik aan het eind van de dagen, een heleboel mooie cadeaus heb.

20161202_131331

Ook de binnenkant van de advent kalender 2016 is prachtig groen, goud wit gekleurd. In totaal zijn er drie verschillende advent kalenders op de markt gebracht. Deze stanard advent kalender is de kleinste, en het leukst geprijsd al zeg ik het zelf. Er zitten veel diverse producten in zoals; lichaam, douche, make-up maar ook tools.

1480681089762

Ook van deze advent kalender heb ik willekeurige vakjes eruit gehaald, en de doosjes van open gemaakt. Zo zie je hierboven op de foto showergel, een slijper, liplijner en een douche spons. Erg leuke producten allemaal, ik sta ook te popelen om de producten allemaal te gaan gebruiken.

Het moet natuurlijk een verrassing blijven een advent kalender, vandaar dus ook maar een kleine selectie van producten. Zelf ben ik ook erg benieuwd naar de rest van de vakjes. Gelukkig kan je hier niet spieken wat er allemaal inzit (wel op de website).

Ik hoop dat jullie het erg leuk vonden om te zien, ik ben benieuwd of jullie ook advent kalenders hebben gekocht, en welke natuurlijk. Laat je het hieronder weten bij de comments?

Deze The Bodyshop Standard Advent Kalender 2016 is te koop bij The Bodyshop en kost € 75.00 euro.

LET OP! DE ADVENT KALEDERS ZIJN AFGEPRIJSD VOOR € 50.00 EURO PER STUK!

Liefs Soraya

2 gedachten over “Limited Edition; The Bodyshop Standard Advent Kalender 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s