douche·feestdagen·haar·make-up·nagels·persoonlijk·reiniging·sinterklaas·verzorging

Mijn wishlist is uitgekomen met sinsterklaas

Hallo beauty’s,

Zoals ik al eerder vermeld had, vieren wij sinterklaas. Afgelopen maandag was het dan eindelijk 5 december, en konden we pakjes avond vieren. Maar buiten mijn lijstje om (klik hier), ben ik nog meer verwent door de goede sint. Ben je benieuwd wat dat allemaal is? Neem dan snel een kijkje hieronder. Want uiteraard laat ik het allemaal weer zien.

20161208_124333

Zoals je hierboven kan zien, is het een hele stapel. Ik ga dit aan jullie laten zien, en verdeel dit uiteraard om ervoor te zorgen dat alles duidelijk zichtbaar is. En met een mooie uitleg natuurlijk.

20161208_125753

Aan organizers geen gebrek meer na sinterklaas.

 • Van Riviéra Maison heb ik prachtig goud kleurig toilettas gehad. Binnenin met veel aparte vakjes, wat met doorzichtig plastic is afgewerkt. Erg handig zodat je kan zien waar wat inzit.
 • Tevens heb ik een prachtige roze opberg trommel gekregen, hierin zit één losse boven gedeelte. Hiermee kan je de kleinere producten niet uit het oog verliezen.
 • Twee prachtige organizers van de de action, deze zullen ook op mijn kaptafel komen te staan met mijn dagelijkse producten erin.

20161208_132238

Aan kantoor artikelen geen gebrek meer.

 • Zo heb ik een prachtig schrijfblokje gekregen met een tekstballon erop gedrukt. Uiteraard met een roze achtergrond. Helemaal leuk en Sbstyle proef.
 • Ook heb ik roze paperclips en binderclips gehad. Altijd handig om in huis te hebben, zeker nu ik niet meer bij mijn ouders woon. Want deze dingen heb ik allemaal nog niet in huis gehaald.
 • Ik houd van foto’s maken, maar misschien nog wél meer van foto’s plakken in een album. Dit doe ik al jaren en ben er helemaal gek op. Hiervoor heb ik leuke kurken stikkers gehad, om mijn boek wat op te vrolijken.
 • Oortjes voor mijn telefoon slingeren altijd overal, ik ben hier ook niet zo zuinig op zoals op mijn koptelefoon (die draag ik in huis). Hiervoor heeft de sint mij een handige Bobino cable buddy gegeven.

20161208_133252

Aan overige spulletjes ook zeker geen gebrek, zoals je hierboven ziet heeft sint aan meerdere dingen gedacht.

 • Een vaas is iets waarvan wij nog niet veel in huis hebben. Dus één kleine / smalle vaas is altijd welkom en zal prachtig staan om onze salontafel.
 • Ik houd van bakken, en zelfs daar heeft sint aan gedacht. Of was het één stille hint? Ieder geval ik kan weer lekkere koekjes maken, met deze koekjes stempels.
 • Pleisters in huis hebben is een must, zeker als je Soraya heet en dan ook nog wél is je vingers wilt open halen. Met een leuk printje wordt de pijn al snel verzacht toch, dat zal de sint wel gedacht hebben? Ik ben blij met mijn blauwe en roze Nijntje pleisters.
 • Een spelletje spelen op zijn tijd is erg gezellig. Mijn dierenhart houd behalve van katten ook van hamsters. Nou dat heeft sint goed bedacht, want een echte hamster mag er hier niet in helaas. Dus dan maar een spelletje “hamsteren”.

20161208_134332

Beauty producten zelf kunnen niet ontbreken bij mij. Hier is zeker ook aan gedacht, kijk maar met mij mee.

 • Een gouden bad eend van Riviéra Maison, In de zelfde stijl van mij toilettas. In stijl in bad gaan zit er zelf in tegenwoordig, hoe leuk is dat.
 • Mijn nagels verzorgen is een must voor mijn werk. Want in de zorg werken met lange scherpe nagels zit er niet in natuurlijk. Nagels verzorgen is het gemakkelijkst als ze zacht zijn. Vandaar het hand badje en de roze hand kussen.
 • Op mijn lijstje had ik de douche foam van Rituals staan, en gelukkig heeft sint deze uit de vele tips gehaald. Ik ga heerlijk genieten van de Light of Rituals faom.
 • Een borstel om je haren te kammen vind ik erg persoonlijk. De afgelopen jaren heb ik al véél verschillende borstels geprobeerd, maar kwam ik altijd terug bij die ene ronde harde borstel. Helaas is die borstel echt overleden, maar nog steeds niet begraven. De tandjes breken af, de ronde uiteindes raken eraf. Maar sint heeft het gezien, en mij een soort gelijke borstel gegeven. Nu ik een vervanger heb, is het denk ik toch wel tijd om de borstel te verwisselen.
 • Op mijn lijstje had ik ook een masker staan, naar eigen wens in te vullen. Nou ik ben verrast met het masker. Deze voelt héél vloeibaar in de verpakking. Ik ben daarom heel erg nieuwsgierig naar de Douglas Bio Cellulose Anti-Ageing Mask.
 • Als laatste maar zeker niet het minste, heb ik voor het eerst een shower gel van LUSH in mijn bezit. Deze stond ook op mijn verlanglijstje, en ben blij dat deze is uitgekomen. Ik ben erg benieuwd hoe deze onder de douche zal gaan aanvoelen. Helaas heeft de verpakking al wat gelekt (vandaar het lush zakje op de foto), maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk.

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van deze uitgebreide Sinterklaas verwennerij. Hebben jullie ook Sinterklaas gevierd?

Liefs Soraya

2 gedachten over “Mijn wishlist is uitgekomen met sinsterklaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s