feestdagen·kerstmis·make-up

Limited Edition; Mac Cosmetics Nutcracker Sweet Mineralize Brush Kit

Hallo beauty’s,

Mijn Mac collectie kan niet uitgebreid genoeg zijn, daarom kon ik het niet laten om de Nutcracker Sweet Mineralize Brush Kit mee te bestellen. Eenmaal in mijn bezit ben ik direct gaan testen, en ik ben erachter dat het niet alleen een lust voor de ogen is. Neem daarom snel een kijkje hieronder.

20161111_135730.jpg

Kijk wat een plaatje het wéér is de verpakking. De vijf kwasten worden geleverd is een plastic etui met de printen van de Nutcracker Sweet collectie. De kwasten hebben geen volledige stelen, maar klein vind ik ze ook zeker niet te noemen. De kwasten liggen lekker in de hand, en wegen amper. De print is weer prachtig en tot detail verzorgt.

20161111_135804.jpg

Deze duo kwast gebruik ik voor mijn oogschaduws aan te brengen. De kwast pakt genoeg product op, en blend het mooi op mijn oogleden, zowel met beide kanten van de kwast.

20161111_135823.jpg

Deze kwast gebruik ik voor poeder aan te brengen op mijn gezicht, het liefst om af te poederen. De kwast pakt lekker veel product op, en is hiervoor ideaal. De kwast heeft ook een duo fibre uiteinde, en dat betekend dat de haren wat uit elkaar staan en één aantal langer zijn dan de rest. Snap je mij nog?

20161111_135834

Als ik eerlijk moet bekennen zou je deze kwast als foundation moeten gebruiken, volgens de omschrijving. Maar nee dat werk echt niet, maar waarvoor wél dan? Nou ik gebruik hem persoonlijk om een mooie GLOW te geven aan mijn gezicht. De kwast loopt erg dun af en is hierdoor gemakkelijk te doseren op plekken waar alleen jij het wilt.

20161111_135845.jpg

Deze kwast is bedoelt om je blush mee aan te brengen op de wangen. En dat doet deze kwast ook erg goed. Pakt ook weer veel product op, misschien iets te veel voor de blush? Maar dat eenmaal wetende is dan géén probleem meer voor mij. Ik heb deze kwast inmiddels dagelijks in mijn handen, net zoals de oogschaduw kwasten.

20161111_135633.jpg

Mac Cosmetics heeft weer een mooie set gemaakt, maar of ik het de dure prijs waard vind? Nee helaas niet. Mijn verwachtingen waren hoger, ondanks dat de kwaliteit niet tegenvalt. Op mijn persoonlijke smaak na van de platte foundation kwast. Maar de uitstraling is mooi, het toilettasje is prachtig, de kwasten zijn wéér tot in detail uitgebracht. Ja een lust voor de ogen.

De Mac Cosmetics Nutcracker Sweet Mineralize Brush Kit is te koop bij Mac en Douglas voor € 62.00 euro voor vier kwasten, en een toilettasje.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Limited Edition; Mac Cosmetics Nutcracker Sweet Mineralize Brush Kit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s