feestdagen·kerstmis·make-up

Limited Edition; Too Faced Grande Hotel Cafe

Hallo beauty’s,

Too faced kan zeker niet ontbreken in het rijtje van prachtige kerstcollectie’s. Veel verschillende keuzes maken het er ook niet gemakkelijker op. Ik ben nou eenmaal fan van Too Faced, en daarom kan de kerstcollectie niet ontbreken in mijn stash. Ik heb gekozen voor het Grande Hotel Cafe, wat bestaan uit drie verschillende palette en één mascara. Maar niet alleen de producten zijn vaak van goede kwaliteit, maar de verpakking is een feestje om naar te kijken. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje hieronder.

20161111_152055.jpg

De palette’s van Too Faced komen in een prachtige doos, oftewel hét hotel. Deze is magnetisch aan de voorzijde, en kan je openklappen zoals je hierboven kan zien op de foto. Hierbinnen in bevinden drie verschillende palette’s, die ieder ook ee eigen naam, en uitstraling hebben gekregen. Dit is natuurlijk al een dikke voldoende waard, wat een pracht om naar te kijken.

20161111_152147

De palette’s hebben allemaal een eigen naam en thema gekregen, dit uiteraard in samenwerking met de kerstman. De bestseller Better Than Sex Mascara is ook bij dit pakket weer aanwezig in mini formaat. De palette’s heten:

  • Gingerbread Cookie
  • Peppermint Mocha
  • Eggnog latte

Hieronder zal ik de palette’s één voor één bespreken met jullie. Laten we beginnen met het Too Faced Eggnog Latte palette.

20161111_152221

Dit palette bevat zes oogschaduw’s en één blush. Zoals je hierboven kan zien, hebben ze allemaal prachtige namen gekregen. Hieronder zie van links naar rechts de kleuren op mijn arm aangebracht. De shimmer oogschaduw’s vallen wat weg op de arm, maar gelukkig niet op de oogleden.

20161111_152426

Hieronder zie je de ooglook die ik gemaakt heb met de Eggnog Latte palette van Too Faced. Het resultaat was verbluffend, want het pigment komt beter tot zijn recht gelukkig. Maar ook een mooie kleuren combinatie’s die zeker feestelijk ogen.

eggnog-latte-9

Hieronder zie je het Too Faced Peppermint Mocha Palette:

20161111_152532

Ook dit palette is prachtig versiert tot in de details aan toe. De kartonnen verpakking is hier iets beschadigt tussen de oogschaduw’s en de blush. Maar alles zit nog stevig vastin het palette gelukkig, en daar kijken we gewoon overheen toch beauty’s?

20161111_152748

Kijk deze kleuren op mijn arm mooi weergeven worden, dit is al direct beter dan de Too Faced Eggnog Latte palette. Ik ben hiervan echt zéér te spreken over het pigment, en de kleurencombinatie is helemaal mijn ding. De oogschaduw’s waren gemakkelijk te blenden, en had geen last van Fall-Out.

1481624414235

Hieronder zie je het Too Faced Gingerbread Cookie palette;

20161111_152955

Dit palette geeft een echt winters gevoel, door de vele bruinkleuren. Ik heb helaas wel gemerkt dat hier de pigmentatie iets verdeelt is over het palette. Ik merk vooral de lichte kleuren een beetje wegvallen. Maar ik die ditmaal geen blush maar een bronzer erin zitten. Erg leuk, en ook nog is prachtig van kleur.

20161111_153141

De ooglook was wat moeilijker om te maken, dit omdat de kleuren wat lastiger waren te blenden. Maar ook met dit palette, bleef de ooglook de gehele dag goed zitten. Niks op aan te merken eigenlijk.

gingerbread-cookie-4

Ik ben blij verrast door deze Too Faced Grande Hotel Cafe oogschaduw palette’s, en mascara. Die je tevens op iedere foto ziet aangebracht. Ieder palette had wel één kleur waarvan ik dacht, de pigmentatie kon beter. Maar dat weegt niet op tegen a het andere goede. Zo zijn de oogschaduw’s mooi van kleur, mooi passend bij de kerstdagen, eindeloos om te combineren, maar ook de blushes en bronzer waren prachtig aanwezig. Ja een echte aanrader mocht je een Too Faced fan zijn, of voor een mooi bedrag het merk willen leren kennen.

20161111_153213

Ik hoop dat jullie genoten hebben van dit review, want ik stond te popelen om het met jullie te delen. Dit pakket is helaas niet in Nederland te koop, en heb ik besteld via Sephora.

Deze Too Faced Grande Hotel Cafe kost $ 49.00 dollar.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s