feestdagen·kerstmis·persoonlijk

Ons kersthuisje van 2016

Hallo beauty’s,

Zoals ieder jaar versieren de meeste mensen hun huis weer, ook bij Soraya kon dat natuurlijk niet ontbreken. Daarom leek het mij vandaag leuk om onze kerstversiering van 2016 te laten zien aan jullie. Het is wél even wat minder dan normaal, of anders ingedeeld eigenlijk. Want twee kittens  van 6 maanden oud in huis, is een hele klus met al dat versiering. Maar niet getreurd er staat nog genoeg.

De kerstboom:

img_0287

De boom is enorm groot, en loopt zoals je kan zien van de grond tot aan het plafon als de piek erop staat. Helaas waren de katten erg bezig met de boom te verbouwen terwijl ik ik foto’s probeerde te maken. Want klimmen is natuurlijk het leukste wat er is, want twee krabpalen zien wij niet staan in dit tijdstip van het jaar.

Behalve de “normale” kerstballen, en da is dit jaar ook van plastic geworden, heb ik toch wat ornamenten erin gehangen. Deze ornamenten maken de boom ook persoonlijk, en volledig naar mijn smaak. Zoals een kerstman (die heb ik gewonnen vorige jaar) en van Riviera Maison witte hangers. Hieronder een close-up van twee favorieten.

Een stoel en de roze kerstman, ook heb ik kledingkasten erin hangen. Maar ook witte geweien, boom blaadjes, schommelpaardjes, blaadjes en natuurlijk veel meer. Zoals ik al eerder zij wel minder en anders dan de voorgaande jaren. Maar wie weet als mijn lieverds wat ouder en vooral rustiger zijn kan mijn mooie versiering de boom weer in.

Mijn vriend zijn versiering:

Mijn vriend houd van Lemax, je kent het wel die kerstdorpjes die je overal tegenkomt op miniatuur formaat. Ik persoonlijk houd hier totaal niet van, zeker niet als er veel lichtjes (en het liefst in alle kleuren) aan te pas komen. Maar goed ik heb “mijn” boom en hij “zijn” haart.

IMG_0341.JPG

En ja hoor lekker veel lichtjes in de huizen, en als knaller een blauwe flikkerende kerstboom voorop. Ach het zijn maar een paar weken, en dan is het allemaal weer normaal in ons huisje.

img_0355

Wat ik dan wel leuk vind, is een gezellige klein parkje namaken en dat in een bak zetten. Deze is voor het voorraam gezet, en wederom weer in een bak want de kittens mogen er niet bijkomen natuurlijk.

Toilet versiering:

Ons toilet kan ook nooit achterblijven met versiering, ik heb dat vanuit huis al mee gekregen. En als je mij langer volgt dan weet je dat roze mijn kleur is. Thuis bij mijn ouders, had ik altijd een klein roze kerstboompje staan op mijn kamer. Maar nu is deze lieve, mooie, schattige roze kerstboom verhuist naar het toilet. Kijkt u zelf maar hieronder

img_0350

Overige versiering:

Ik moet eerlijk zeggen, dat ik inmiddels al weer wat meer in huis heb neergezet of gehangen. Zoals een eigen gemaakte krans van mijn moeder aan de muur, de kerstkaarten die binnenkomen maar ook mijn advent kalenders van The Bodyshop en L’Occitane hebben een mooie plek gekregen. Maar onze mooie kerstman (cadeau gehad van mijn ouders) is er natuurlijk ook bij, en op tafel kan er natuurlijk ook niet zonder versiering.

img_0344

img_0345

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om een klein gedeelte van ons huisje te zien, wat nu ons kerstdorp geworden is.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Ons kersthuisje van 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s