feestdagen·kerstmis·make-up

Limited Edition; Laura Mercier Fall In Love Illuminaror Collection

Hallo Beauty’s,

Ik was van de herfst in Amsterdam aan het winkelen, en dan kan de bijenkorf niet ontbreken natuurlijk. Maar hun vernieuwde concept, brengt ook veel nieuwe merken met zich mee. Waaronder Laura Mercier in de verkoop gegaan is. Ik stond te kijken bij een prachtig versierde roze poeder, maar ik was niet meer veilig toen ik het getest had op mijn hand. Want dit was zo één gevalletje: IK MOET DIT HEBBEN. Helaas had ik al véélste veel gekocht, en ben ik met een pruillip de winkel uit gelopen. Maanden later was ik het nog steeds niet vergeten, en ja hoor de kerstcollectie van 2016 kwam uit. Dit was mijn moment om deze roze poeder in mijn bezit te krijgen, met maar liefst nog drie verschillende kleuren. Kijken jullie mee waarover ik het heb?

20161111_151428

De verpakking is iets waar ik erg aan moest wennen, het printje is niet helemaal mijn ding zullen we maar zeggen. Maar het straalt en voelt ook zeker eg luxe aan. Het is van hard plastic gemaakt, met een spiegel in de deksel. De vier kleuren zijn prachtig vormgegeven en bijna zonde om aan te raken.

20161111_151452

De highlighters zijn naar eigen willen op te bouwen, en ideaal om laagje voor laagje aan te brengen totdat je jou eigen intensiteit hebt berijkt. De kleuren zijn heel divers zoals; Devotion (cool highlight), Indiscretion (warm rose gold highlight), Addiction (gilded gold highlight) of Seduction (soft bronze highlight).

20161111_151727

Hier zie je dat het palette van laura mercier fall in love face illuminator collection, erg divers is. Hiermee kan je véél kanten op, en is het pigment ook nog is zeer goed aanwezig. Hierboven is alles aangebracht in één keer, en kijk de pigmentatie.

laura-mercier-2

Hierboven heb ik natuurlijk de licht roze (links onder) aangebracht, dit om te laten zien waarom in hierop nou zo verliefd ben geworden. Zie je hoe prachtig de GLOW is geworden? Dit is een palette wat mij persoonlijk erg aanspreekt, en niet kan ontbreken als je net als mij enorme fan bent van highlighters.

Dit palette van Laura Mercier is te koop bij de bijenkorf en of skins en kost € 58.00 euro.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Limited Edition; Laura Mercier Fall In Love Illuminaror Collection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s