douche·feestdagen·kerstmis·reiniging·verzorging

Limited edition; Rituals The Ritual Of Light Shower Foam

Hallo Beauty’s,

Zoals ik al eerder heb aangeven, wilde ik heel graag The Ritual Of Ligt Shower Foam hebben. Deze had ik op mijn verlanglijstje van Sinterklaas gezet. Nu Sinterklaas het land uit is, en kerst officieel kan beginnen voor mij. Hoort hier ook een aangepast douche ritueel, dit omdat ik allemaal kerst geuren, en kleuren in de badkamer wilt. Nou mijn wishlist is uitgekomen, en vandaag vertel ik dan ook maar al te graag over de Rituals The Ritual Of Ligt Shower Foam.

20161208_152258.jpg

Zoals jullie misschien al hebben gelezen, heb ik de kaars van deze serie al even in mijn bezit (klik hier). Deze kaars heb ik van mijn vriend gekregen voor mijn verjaardag in oktober. Ik ben helemaal fan van de geur, en wou mijzelf hierin onderdompelen. Gelukkig kan dat ook, want Rituals heeft dus ook een shower foam uitgebracht. De verpakking hiervan is erg feestelijk en classy om te zien. Maar precies zoals iedere andere foam van hun. Lekker hygiënisch, praktisch maar vooral een product wat in de badkamer thuishoort.

20161208_152233.jpg

De douchegel veranderd in een rijke foam als het in aanraking komt met water. Ik wil haast zeggen ‘rijkere’ vorm, want toen ik de gel op mijn hand deed werd het direct al een foam. Dit alles zonder water, maar dat maakt niet uit natuurlijk want ons doel is een foam. De geur ruikt heerlijk, en gelukkig wél wat sterker dan mijn kaars. De geur ruikt naar zoete sinaasappel en kaneel. Dit is een heerlijke combinatie, die ik zeker herken in de douche. Maar het valt mij op dat de schuim een glinstering bevat, een lichte dat wel. Je ziet hiervan niks terug op de huid maar is wel goed zichtbaar in het schuim.

20161208_152347

Mocht je net als mij van zijn van de Rituals Foam serie’s? Dan kan deze zeker niet ontbreken. De geur is overheerlijk, en geeft je een echt winters gevoel. De Rituals The Ritual of Light serie is echt aan te raden, en bestaat verder ook uit; Thee, Geurstokjes, bodylotion en een scrub. Genoeg keuze dus voor iedereen.

The Ritual Of Light is te koop bij de Rituals, en kost € 8.50 euro voor 200 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Limited edition; Rituals The Ritual Of Light Shower Foam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s