douche·reiniging

The Bodyshop Coconut Body Scrub

Hallo beauty’s,

Mijn lichaam scrub ik wekelijks, en hierdoor is de zoektocht naar een goede bodyscrub nooit ten einde geraakt. Daarom hoop ik dat de Coconut Body Scrub van The Bodyshop hoog in mij lijstje van beste scrub kan neerzetten. De Coconut kunnen jullie zeker al raden, dat is één van de favorieten geuren van mijn vriend. Dus laten we snel deze body scrub is onder de loep gaan nemen.

20161202_144045.jpg

De verpakking is van doorzichtig plastic, waardoor je het product goed kan zien. Zeker bij scrubs vind ik dit een mooi effect geven, dit doordat de structuur er apart uitziet. De scrug heeft een grote opening aan de bovenkant, wat afgesloten wordt door een draaidop. Of dit handig is onder de douche? Nee persoonlijk vind ik dit niet, maar helaas ontkom je hier amper aan. Ik houd er niet van als al het water bij het product kan komen. Maar een mooie en degelijke verpakking.

20161202_144125

De scrub zou een rijke, romige textuur hebben, die scrubdeeltjes bevat. Deze scrub zou ervoor moeten zorgen dat de huid glad en zuiver zou moeten aanvoelen. De kokos geur zou een verleiding zijn onder de douche, die niet overheersend zou zijn. De scrub bevat meerdere oliën, die verzorgend zijn voor de huid. De kokos in deze scrub zou een koudgeperste vergine kokosolie uit Samoa, Polynesië bevatten.

1480686187480

Dit is voor mij zo één product, dat je bij jouzelf nagaat van waarom heb ik zolang gewacht met het kopen van deze scrub? Nou deze scrub komt zeker in mijn top drie lijst. De geur is heerlijk aanwezig en vult de badkamer goed. De geur van kokos is hierdoor ook echt aanwezig. De scrub heeft goede grote deeltjes waardoor ik en mijn huid het gevoel hebben dat mijn huid ook goed gereinigd is. En de scrub laat geen olie laagje achter, waar ik persoonlijk ook niet van huid. Want daarvoor gebruik ik wel een olie onder de douche. Ja deze scrub zal ik nogmaals kopen, zonder enige twijfel.

Hebben jullie al scrubs geprobeerd van The Bodyshop?

De coconut scrub is verkrijgbaar bij The Bodyshop voor € 18.00 euro voor 250 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “The Bodyshop Coconut Body Scrub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s