douche·feestdagen·kerstmis·verzorging

Limited Edition; Lush Santa’s Belly Shower Jelly

Hallo beauty’s,

Lush is een merk wat ik vooral rond de feestdagen gebruik. Hun overheerlijke collectie die zeer uitgebreid is, is een must voor ieders oog. Helaas heb ik geen bad meer, en worden de leukste keuzes eigenlijk weggenomen. Maar niet al te veel treuren, want natuurlijk hebben ze ook aan de douche mensen gedacht. Van mijn Sinterklaas lijstje heb ik dan ook de Lush Santa’s Belly Shower Jelly ontvangen.

20161208_152641.jpg

De verpakking is gemaakt van gerecycled plastic, en is afgesloten met een draaidop. Helaas heeft de verpakking flink gelekt, en later bij reviews ervan lezen is dit een wel bekend probleem bij iedereen. Dus mocht je deze willen aanschaffen, zorg ervoor dat de shower jelly goed verpak is en vooral rechtop houd.

20161208_152724.jpg

Deze Lush Santa’s Belly Shower Jelly is knal rood van kleur, en bevat goud kleurige glitters is sterretjes vorm. Het is een Jelly en lijkt net op een wiebelende pudding, een aparte ervaring vinden wij hier in huis. Maar de geur die van de Santa’s Belly afkwam was een geur die naar glühwein. Deze Lush Santa’s Belly Shower Jelly zou gevuld zijn met verse appelsap, zoete bergamotolie, roos absolue en neroli. Lush heeft hier zeker een feestje van gemaakt.

20161213_135844

Dit product kan je op twee manieren gebruiken, dit zowel de gehele buik  en of in kleine stukjes. Persoonlijk gebruik ik de hele buik om mijn lichaam te verwennen met Santa’s Belly Shower Jelly.

Een echt feestje in de badkamer, en zeker een aanrader voor de Lush fanaten onder ons.

Deze Lush Santa’s Belly Shower Jelly is te koop bij alle Lush winkels en online voor € 6.95 euro voor 100 gram.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Limited Edition; Lush Santa’s Belly Shower Jelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s