douche·make-up·reiniging·verzorging

Silvercrest Silicone Facial Cleansing Brush

Hallo beauty’s,

Vandaag is het weer tijd voor het reinigen van je gezicht. Dit blijft een belangrijk punt, zeker om je huid in top conditie te houden. Daar dacht Silvercrest (Lidl) ook aan toen zij de Silicone Facial Cleansing Brush bedachten. Ik heb mijn trouwe maatje Foreo Luna even aan de kant gezet om deze Silvercrest te gaan proberen. Zal deze Budget Cleansing Brush wat zijn?

20161122_152631

De Silvercrest Silicone Facial Cleansing Brush is er voor twee type huid soorten, ik heb de normalen tot gevoelige huid in mijn bezit. Deze is paars van kleur en komt met een zilveren opberg zakje. Maar ook de oplader is aanwezig en kan zowel via het stopcontact als via een usb poort opgeladen worden. De Facial Brush voelt erg handzaam in de hand.

20161122_151448.jpg

De Silvercrest Silicone Facial Cleansing Brush heeft in het midden een grote ronde knop, dit is de aan én uit knop. Aan beide kanten heb je twee kleinere  knoppen, die dienen voor harder (rechters) en zachter (links). Het is een simpel apparaat waar je niet veel fout mee kan doen. De Facial Cleansing Brush is waterbestendig, en dus gemakkelijk te gebruiken onder de douche. Gebruik het apparaat altijd met een cleansing, en nooit droog op de huid. Hierdoor wordt de huid intensief gereinigd.

20161122_152706

De Silvercrest Silicone Facial Cleansing Brush is een mooi budget alternatief. Maar ik merk dat de borstel wél wat harder aanvoelt, en je daardoor wel wat voorzichtiger voor de huid moet zijn. Ook de kleine plekjes in het gezicht is wat lastiger te bereiken, denk bijvoorbeeld aan de neus randen. Maar mocht je twijfelen, of je een borstel wil gebruiken voor je gezicht? Of vind je het zonde om gelijk een duur apparaat aan te schaffen? Dan is deze Silvercrest Silicone Facial Cleansing Brush geschikt voor jou. Ik zou wél aanraden om de borstel voor de normalen tot gevoelige huid aan te schaffen, ook al heb je een vette huid. Je kan de stand wat hoger zetten, zodat je huid alsnog schoon wordt.

Deze Silvercrest Silicone Facial Cleansing Brush heb ik gekocht bij de Lidl voor € 29.95 euro.

Liefs Soraya

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s