reiniging·verzorging

L’occitane Delicious paste

Hallo beauty’s,

Van L’occitane is dit mijn tweede producten, en ik ga alvast verklappen dat ik verkocht ben. Deze L’occitane Delicious paste is een scrub die ik wekelijks onder de douche gebruik. Het is een heerlijke mengeling van amandelolie en amandelboter. Wil je weten wat deze scrub nog meer bevat? of waarom ik zo verkocht eraan ben? Lees dan snel verder.

20161003_120919

De L’occitane Delicious Paste is een scrub die werkelijk waar prachtig verpakt zit in een glazen pot. Hierdoor weegt de scrub wél aardig zwaar, maar eenmaal in de douche komt die er toch niet meer vandaan(geloof mij maar). De vorm is ook prachtig weergegeven, in combinatie met de deksel waar de tekst is ingedrukt. Een echte musthave voor de ogen.

20161003_120728.jpg

De Delicious Paste bevat amandelolie,  amandelboter maar ook amandelschilfers en suikerkristallen. Hierdoor is het een overheerlijke geur, die de gehele badkamer rijkelijk vult. Ik geniet echt van dit soort momenten, en vind het dan ook een feestje om te douchen. Deze scrub is dan ook geschikt voor heel het lichaam te scrubben.

De scrub verandert van structuur zodra deze in aanraking komt met de huid in combinatie met het water. Het wordt een rijkelijke scrub die begint te schuimen. Hierdoor wordt scrubben helemaal een feestje. De korrels in deze scrub voel je goed op de huid, maar doen zeker geen pijn of laten rode plekken achter bij eventuele te veelheid druk. Dit is een scrub die zuinig in gebruik is heb ik gemerkt.

20161003_120835.jpg

De scrub is een echte aanrader, met de goede bestanddelen, de prachtige uitstraling, de heerlijke geur, de grove korrels. En dan is het ook nog is zuinig in gebruik waardoor je wel even van deze scrub kan genieten.  Tevens droogt het mijn huid niet uit, en voelt mijn huid heerlijk zacht na gebruik. Zeker in combinatie met de L’Occitanne Amande Shower Oil.

Deze L’occitane Delicious Paste Scrub heb je in twee formaten te koop, de grote formaat van 200 ml kost € 31.00 euro en is te koop bij de winkels of via de onlineshop van L’occitane.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s