douche·reiniging·verzorging

Garnier Loving Blends Milde Haver

Hallo beauty’s,

Het is al weer even geleden dat ik gepraat heb over shampoo en conditioner. Maar vandaag komt daar dan ook verandering in. Want ik heb de Garnier Loving Blends Milde Haver shampoo en conditioner getest. Hieronder vertel ik jullie uiteraard of deze combinatie van havermelk en rijstcrème mij bevallen heeft. Lees dus snel verder.

20161122_151846

De verpakking is zoals iedere Loving Blends, en dus ook heel herkenbaar. De kleuren zijn licht, en met veel crème en wit van kleur. Erg basic maar toch netjes om te zien. Wat ik persoonlijk een minpunt vind is dat bij de verzachtende conditioner de dop aan de onderkant bevind, niet zoals bij de shampoo aan de bovenkant. Maar daarvoor laten we een product natuurlijk niet links liggen.

20161122_151911.jpg

De shampoo een conditioner is voor normaal haar maar, wél voor de gevoelige hoofdhuid. De rijstcrème staat bekend om zijn hydratatie en beschermende werking. Waar de havermelk bekent staat voor de kalmerende maar ook verzachtende effecten. Deze combinatie klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Havermelk is rijk aan vitamine B1, calcium en ijzer. Rijstcrème stimuleert de aanmaak van vitamine B. Ik ben daarom erg benieuwd hoe mijn haar op deze Garnier Loving Blends Milde Haver reageert.

De shampoo en conditioner is een heerlijke combinatie, en zeker een mooie combinatie die één plekje in de badkamer verdient. Mijn haar wordt niet snel vet, maar blijft luchtig en vol van volume. Dit heeft mij oprecht verbaast als ik eerlijk ben tegen jullie. Mijn haar glanst ook mooi en gaat er niet dof uitzien. De shampoo is wél wat aan de vloeibare kant, en daarom is het opletten met het product uit de verpakking halen (maar als je het weet geen probleem). Ja een mooie combinatie die ik zeker helemaal ga opgebruiken totdat ik niks meer uit de flessen krijg.

Garnier loving blengs milde haver is te koop bij de drogist voor € 3.80 euro. Maar let op want ze zijn ook met actie’s te koop.

Liefs Soraya

 

Een gedachte over “Garnier Loving Blends Milde Haver

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s