boeken·feestdagen·kerstmis·make-up·reiniging·verzorging

Mijn gekregen kerstcadeau’s

Hallo beauty’s,

Allereerst mijn excuses voor mijn afwezigheid. Iedereen om mij heen was gevloerd met griep, en helaas ben ik na de kerst ook niet lekker geworden en heb ik mijzelf hieraan moeten overgeven. Maar alsnog een verlaat online bericht van mijn kerstcadeau’s. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, dus neem vooral een kijkje hieronder.

img_0625

Ik deel de gekregen spulletjes op hieronder zodat ik er wat meer over vertellen kan aan jullie. Ik ben weer flink verwend met een aantal mooie cadeau’s.

img_0628

Van Ralph Lauren Home heb ik drie dingen gekregen. Ik heb de geurkaars en geurstokjes in de geur English Cottage gekregen, maar ook een één prachtig roze met witte dekbedovertrek met bijpassende kussenslopen. Deze cadeau’s had ik zeker niet verwacht maar wat een verwennerij zeg.

img_0630

Van de kerstman heb ik kat-o-poly gekregen, en als een onbedoeld extratje ook de boer-opoly. Dus komt dat even leuk uit, want ik ben namelijk gek op monopoly. Ook heb ik een mooie sjaal van Pieces gehad, en wat wil ik nou nog meer want het is ook nog is roze met wit. En heb je de sneeuwpop al ontdekt? Die heeft een heerlijke gevulde buik van chocolade.

img_0633

Ook heb ik wat beauty items gehad, zoals het boek van Laura Conrad beauty. Maar ook de W7 shade & swap, Lush Boom tabletten, beautyblender, Sigma kwast en van starskin één gezichtsmasker. Wat een verwennerij weer zeg.

Ik ben weer flink verwend en ben hiervoor weer erg dankbaar. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. En uiteraard hoop ik dat jullie ook een fijne kerst hebben gehad.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Mijn gekregen kerstcadeau’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s