Geen categorie·verzorging

The Bodyshop Aloë Sooting Day Cream

Hallo beauty’s,

Het is al even geleden dat ik vertelde dat ik van The Bodyshop wat producten had besteld. Waaronder ook de Aloë Sooting Day Cream. Deze cream zou goed zijn voor de gevoelige huidjes en daarnaast kalmerend werken. Ik heb het getest en wil vandaag verslag uitbrengen naar jullie. En waarom het zo lang geduurd heeft? Dat lees je vanzelf hieronder.

20161001_105628

The Bodyshop heeft verschillende lijnen en één daarvan is de Aloë Sooting lijn. Deze lijn is groen van kleur en voor de gevoelige huid ontwikkeld. Het potje is van plastic gemaakt, met een grote witte draaidop aan de bovenkant. Erg basic maar tevens ook erg herkenbaar.

20161001_105802

Deze mild hydraterende cream is bedoelt voor de gevoelige tot droge huid. Bij gebruik zou de huid tot rust moeten komen. De Sooting cream bevat zuivere Community Trade-aloë vera uit Campeche, Mexico. Maar wat bevat het NIET? Geen geur en kleurstoffen, geen conserveermiddelen maar ook géén alcohol.

De cream zit erg aan de dikke kant, en hierdoor vind ik het ook minder makkelijk aanbrengen en vooral intrekken. Dit is voor mijn persoonlijk wel een puntje, want de creams horen naar mijn beleving in te trekken en niet op de huid te blijven liggen. Maar helaas is dat niet het enigste minpuntje voor mij. Want ik merkte vrijwel direct na gebruik van deze Sooting Cream dat ik schrale en droge plekken kreeg in mijn gezicht. Hierdoor heb ik meerdere malen verspreid over een lange tijd de cream geprobeerd te gebruiken, maar iedere keer kwamen de plekken weer terug. Helaas kan ik niet precies mijn vinger erop leggen waar het precies aan ligt maar deze cream is voor mijn droge huid niet geschikt. Hoe is jullie ervaring met deze cream?

deze Sooting Cream van The Bodyshop kost € 18.00 euro voor 50 ml, en is zowel in de winkel als online te koop.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s