Geen categorie

2016 blogoverzicht

Hallo beauty’s,

2016 is inmiddels al een aantal dagen voorbij, en daarom dacht ik dat het een mooie tijd wordt om eens terug te blikken. Wat heeft 2016 mij gebracht met het bloggen.

logo

Alweer een jaar verder met bloggen, voor het eerst ook een heel jaar rond geblogd. Want mijn blog ben ik begonnen op 11 september 2015. Dit jaar heeft mij veel goeds gebracht, want mijn bezoekers aantallen waren omhoog gegaan. En heb ik prachtige bezoekers gekregen die dagelijks langskomen.

Maar bij een overzicht hoort natuurlijk ook de beste blogs, hiervoor heb ik een top 5 gemaakt die je hieronder gaat zien:

 1.  Essence the glow must go on.
  Dit prachtige palette hoort ook zeker thuis in de top 5 natuurlijk. Dit palette is van Serena, onze wel bekende beautylab.nl. Ik vind het erg leuk dat deze een hoge plek heeft gekregen, want ik gebruik het palette nog steeds.
 2. Better Than Sex mascara van Too Faced.
  Deze mascara is een mascara die ik nog steeds met veel plezier gebruik. De Too Faced producten vallen mij helemaal niet tegen. Alleen nog steeds erg jammer dat ze niet in Nederland zelf te koop zijn.
 3. Hair essentials thermorollers.
  Deze verbaasde mij eerlijk gezegd, maar wél erg leuk om hierop terug te blikken. Want de rollers gebruik ik nog steeds voor speciale gelegenheden.
 4. MAC velvet teddy lipstick, whirl lippotlood.
  Mijn eerste lipstick van MAC, en mijn favoriet die niet meer weggaat uit mijn collectie. Inmiddels heb ik al een tweede ingeslagen, en die gaat ook hard. Erg leuk dat MAC altijd hoog scoort, want zelf ben ik ook enorme fan.
 5. Mijn nagellak stash 2016.
  Het gekste is dat ik mijn nagels heel het jaar nog niet gelakt heb. Want met mijn werk gaat dat helaas niet samen, en als je dan kijkt naar wat ik in mijn bezit heb is dat natuurlijk bespottelijk. Alleen ik houd zo van gelakte nagels, en liep ik hiervoor altijd met een kleurtje erop.

Ik ben wél benieuwd welk artikel bij jullie is blijven hangen? Laat je mij dat weten in een reactie?

Ieder jaar lezen mensen over de gehele wereld mijn blog. Ook dit jaar kwam er een totaal uit rollen van 76 landen. Waarvan ik een top 5 hieronder heb geplaatst, en ook zeer hoog scoren. Wat mij eigenlijk verbaast want ik schrijf Nederlands.

 1. Natuurlijk staat op nummer één Nederland, het landje waar we in wonen.
 2. Op nummer twee staat Belgie, ook hier kunnen ze nederlands en was geen verrassing.
 3. De Verenigde Staten volgt op plekje drie, een groot land met veel inwoners.
 4. Duitsland staat op plekje vier, wat dichter bij huis voor ons.
 5. En als laatste Frankrijk , waar ik verrassend veel lezers op scoor.

Uiteraard weet ik dat Nederlanders verspreid over de hele wereld wonen, maar het blijft bijzonder. Want hoever weg je ook woont, je hebt zo contact met elkaar tegenwoordig.

Uiteraard ben ik ook nog steeds op Sociaal Media actief ( instagrambloglovinfacebooktwitter). En zou het leuk vinden als jullie je hier ook aansluiten bij mij. Hier komen ook de meeste bezoekers terecht bij mij. Het meeste vind plaatst via Facebook met daarop volgend Instagram.

Ik wens jullie alle een héél gezond jaar toe, veel véél geluk in 2017. Ik hoop dat jullie ook op een mooi 2016 terug kunnen kijken, en naar een (nog) mooier 2017.

 

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s