verzorging

The Bodyshop Aloë Soothing Night Cream

Hallo beauty’s,

Na een niet al te best begin met The Bodyshop Aloë Soothing Day cream, heb ik toch nog één apart artikel over de Aloë Soothing Night Cream. Want ik vind dat de Night Cream het zeker verdiende om apart besproken te worden met jullie beauty’s. Dus laten we snel beginnen.

20161001_105927

De verpakking is net zoals de Day Cream van plastic gemaakt met een ronde draaidop aan de bovenkant. Ook hier is de opening groot en kan je gemakkelijk bij de gehele inhoud van de pot. Ook hier ligt een mooie plastic beschermhoesje op. De Night Cream is gemakkelijk te herkennen aan de blauwe details op de verpakking.

20161001_105953

De Night Cream is ontwikkeld voor de gevoelige huid en bevat net als de Day Cream zuivere Community Trade-aloë vera uit Campeche, Mexico. En wat vooral belangrijk is dat hier ook GEEN geur en kleurstoffen zijn toegevoegd eveneens als alcohol. Deze Night Cream zou de huid ’s nachts verzorgen, verzachten en kalmeren. Hierdoor zou de vochtbalans weer hersteld worden van de huid.

De Night Cream is dunner van substantie en smeert gemakkelijker uit. Hierdoor trekt het ook gemakkelijker in de huid en blijft de Cream niet op bovenop de huid liggen.

 

In tegenstelling tot de Day Cream, vind ik de Night Cream een echte verademing. Jammer dat mijn huid niet goed reageert op deze combinatie. Maar dat is natuurlijk er persoonlijk, en daarom raad ik jou wél aan om dit product in overweging te nemen.

The Bodyshop Aloë Soothing Night Cream is te koop bij The bodyshop voor € 20.00 euro voor 50 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s