douche·feestdagen·Geen categorie·kerstmis·reiniging

Lush Snow Fairy Douchegel

Hallo beauty’s,

Kerstmis is al even voorbij, maar daardoor heb ik wat mooie producten in de uitverkoop kunnen scoren per toeval. Lush verrast mij iedere keer, zeker omdat ik ook steeds meer ontdek van het assortiment. Waaronder de douchegel Snow Fairy, de zoete maar ook heerlijke roze nieuwe verslaving voor onder de douche.

img_0728

Lush Snow Fairy douchegel komt in een doorzichtige plastic verpakking. Met een knal roze etiket, en een zwarte klik dop aan de bovenkant. Wist je dat de producten van Lush allemaal gerecycled worden? Zo kan je ook 5 legen verpakkingen inleveren, en krijg je er als dank een aardigheidje voor terug.

IMG_0736.JPG

De geur is erg zoet, het doet mij vooral denken aan snoepjes. Vooral aan suikerspin en zuurstokken, en wat voor één heerlijke combinatie is dat? Maar laat je niet afschrikken want, het is gelukkig niet te erg aanwezig. Je kan nog normaal ademhalen, zonder dat al je tandglazuur van je tanden springen hoor.

De Snow Fairy douchegel is een echte aanrader voor de zoete kauwen onder ons. Want Lush Snow Fairy douchegel is een heerlijk schuimend douche product, die ook nog is zuinig in gebruik blijkt te zijn. En wat mij betreft het gehele jaar in de badkamer thuis hoort beauty’s.

Deze Lush Snow Fairy heb ik in de uitverkoop gekocht voor € 12.50 euro voor 500 gram.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Lush Snow Fairy Douchegel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s