douche·feestdagen·kerstmis·reiniging·verzorging

Lush Whoosh Shower Jelly

Hallo beauty’s,

Zoals jullie misschien al in de gaten hebben, zijn hier nog wat verlate reviews online. Maar voor mij splinternieuw in huis. Want na de kerst ben ik wezen winkelen met mijn zusje, en hebben we heel wat mooie producten in de uitverkoop gescoord. Nooit bij stil gestaan dat Lush zoveel producten in de uitverkoop gooit, maar des te beter voor ons. Vandaar dat ik de Lush Whoosh Shower Jelly heb weten te bemachtigen. Kijken jullie met mij mee?

img_0745

De Whoosh Shower Jelly komt in een doorzichtige plastic pot, met een draaidop aan de bovenkant. De verpakkingen zijn allemaal van gerecycled materiaal, en wist je dat je hier zelf ook aan mee kan doen? Want breng vijf lege en schone verpakkingen terug, en er staat wat tegenover van lush.

img_0751

De Shower Jelly is blauw van kleur, en ruikt erg fris. Deze Jelly kan je bewaren in de koelkast en of vriezer zelfs. Persoonlijk blijft mijn Whoosh gewoon in de badkamer staan en geeft die ook een verfrissend effect. De Whoosh zou je helpen tegen de vermoeidheid, zo zien de ingrediënten er ook goed uit. Zeewier, verse sappen uit citrusfruit, rozemarijn en geraniumolie.

img_0747

De Lush Whoosh Shower Jelly kan je in stukjes gebruiken, of in zijn geheel over je lichaam smeren. Dat laatste dat doe ik, en dan heerlijk onder de stromende kraan. Dan schuimt de Whoosh ook aardig.

Deze Lush Whoosh Shower Jelly heb ik gekocht voor € 11.95 euro voor 500 gram.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s