douche·reiniging·verzorging

The Bodyshop coconut Shower Cream

Hallo beauty’s,

We gaan het vandaag wéér is hebben over een douche product. Maar niet zomaar eentje, want we hebben natuurlijk weer een Coconut te pakken. Ja mijn vriend kan er geen genoeg van krijgen en ik eerlijk gezegd ook niet. Ik ben benieuwd of deze shower cream mij net zo omver zal blazen als de coconut scrub. Lees je mee over de coconut adventure?

20161001_105306.jpg

De verpakking is gemaakt van doorzichtig plastic, met een witte inhoud lijkt de verpakking ook helemaal wit. De klik dop bevind zich aan de bovenkant va de fles, wat een grote pluspunt is. De fles is vrij basic en daarom kunnen we maat beter kort en krachtig zijn toch?

20161001_105250

Hierboven de ingrediëntenlijst,  The Bodyshop zelf zegt het volgende erover; reiniging zonder zeep, Community Trade, koudgeperste vergine kokosolie uit Samoa, Polynesië, Community Trade, biologische sojaolie uit Brazilië.

20161001_105241

De geur ruikt ook echt naar coconut, en de substantie is prima. Gelukkig niet te waterig maar zeker wel licht schuimend. Mij huid voelt schoon en fris aan na gebruik, en zeker niet trekkerig. In combinatie met de scrub is het helemaal één prachtige oase van coconut geur in de badkamer. Mocht je een coconut fan zijn, dan is deze douche gel zeker een must!

The Bodyshop coconut shower cream is te koop voor € 7.00 euro voor 250 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “The Bodyshop coconut Shower Cream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s