geuren

Woodwick Patchouli Geurkaars

Hallo beauty’s,

Geurkaarsen kan je niet genoeg hebben, zo heb ik ook weer een mooie Woodwick geurkaars kunnen toevoegen aan mijn collectie. De kaars heet Patchouli en zou ruiken naar zoete vanille en gember.

20161122_152230

Woodwick komt altijd met prachtige glazen houders, met de kaars erin. Woodwick staat bekend om de houten lont die knispert als die brand. Zo heb ik eerder al een filmpje van geplaatst (klik hier). Het lijkt net alsof je bij de haart zit, knus en gezellig. Het geeft net even dat kleine beetje extra aan de geurkaars vind ik.

20161122_152223

Deze Woodwick Patchouli heeft een medium formaat, en brand maar liefst 60 uur. De kaars is 10 cm breed en 11.5 cm hoog. De kaars wordt gemaakt van sojawas en geur oliën. En de kaarsen zijn in verschillende maten te koop.

20161122_152212.jpg

De geur van de Woodwick Patcouli Geurkaars is goed aanwezig in huis. Ik kan de geur ook echt plaatsen naar vanille en gember. De geur is zeker aanwezig, maar zeker niet overheersend. Als je opnieuw de kamer binnen komt lopen, wordt je overdondert door de geur en wil je alleen maar meer. De kaars knispert ook bij deze kaars goed, en hoor je ook van één kleine afstand.

De kaars is te koop bij de verkooppunten van Woodwick, of online te verkrijgen voor € 14.95 euro.

Liefs Soraya

 

3 gedachten over “Woodwick Patchouli Geurkaars

    1. Oh wat zonde zeg, ik heb inmiddels twee opgebrand. Ik merk alleen bij het onderste “restje” dat het niet helemaal gaat. Liefs Soraya

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s