douche·haar·make-up·reiniging·verzorging

Opgemaakt in 2016 ( maskers, douche, verzorging, reiniging en meer)

Hallo beauty’s,

Het afgelopen jaar is voorbij gevolgen, en inmiddels is januari ook alweer over de helft heen. Wat kan en gaat de tijd ook snel zeg, het is soms niet meer bij te houden. Maar het afgelopen jaar heb ik producen bewaard die allemaal opgegaan zijn,  en dat leek mij leuk om met jullie door te nemen. Ik moet eerlijk verklappen, met de verhuizing is het niet helemaal goed gegaan. Maar dat vermeld ik wél onder de foto’s, wat er nog extra bij hoort.

img_0950

Dit zijn de haar producten die ik heb opgemaakt;

 • Kruidvat Moroccan olie shampoo en conditioner
 • Batiste droogschampoo dark en brunette (eigenlijk 3)
 • Batiste tropical (eigenlijk 2)
 • Biosilk shampoo en conditioner
 • Yves Rocher repair shampoo en conditioner
 • Aussie shampoo en conditioner(geen idee waar de verpakking gebleven is?)
 • Biosilk thermal shield, heat protector

Ik weet dat ik ook een shampoo en conditioner heb opgemaakt van Wella. De droogshampoo’s gebruik ik steeds weer opnieuw, en de Biosilk heat protector spray zou ik zeker weer opnieuw aanschaffen.

img_0953

Douche producten horen zeker ook in mijn rijtje thuis natuurlijk. Nu moet ik direct bekennen dat er wél meer producten van rituals opgegaan zijn, maar deze deelde ik nog met mijn moeder en zusje. Hiervan heb ik geen verpakkingen meer, maar ik kan je vertellen dat er zeker nog drie verschillende douchefoams doorheen gegaan zijn.

 • sanex Advanced Atopicare douchegel (wat duurde dat lang voordat deze fles leeg was)
 • Yves Rocher coconut douchegel
 • Yves Rocher coconut bodyscrub
 • Rituals bodyscrub
 • Hema scrub gel
 • Rituals Yogi Flow douchefoam
 • London Butterflies bodyscrub

Mijn favoriete scrub die hier is afgebeeld is de London Butterlies, maar de Hema heeft mij zeker verrast en ik ga hiervan zeker wat meer proberen.

img_0955

Maskers kunnen natuurlijk ook niet ontbreken, hieronder mijn opgemaakte maskers van 2016;

Als ik terug kijk op mijn masker gebruik heb ik toch meer maskers gebruikt dan ik in gedachte had.

img_0956

Overige artikelen die zeker in het beauty straatje passen. Zo kan je zien dat ik véél wattenschijfjes gebruikt heb.

 • Yves Rocher Wattenschijfjes, deze koop ik nooit meer, want ze vallen erg snel uit elkaar.
 • Kruidvat wattenschijfjes (drie keer)
 • Cien Wattenschijfjes (twee keer)
 • Tipoys wattenschijfjes (drie keer)
 • Ardell nep wimpers
 • Broadway nepwimpers
 • Oogmasker voor in de nacht (twee keer)

De nep wimpers zijn mijn favoriet die je hier ziet afgebeeld van het afgelopen jaar, helaas zijn er nog twee andere setjes ergens verloren gegaan met de verhuizing. Wattenschijfjes worden veel gebruikt, maar wat vallen wattenschijfjes tegen als de rand niet is dicht gestikt.

img_0958

Verzorging van het gezicht kan zeker niet ontbreken, net als het reinigen ervan. Ik heb héél wat groot verpakkingen in gebruik, en daarom zijn ze ook nog steeds niet leeg. Zoals een toner waar ik al één heel jaar mee bezig ben.

Helaas viel de Chanel combinatie tegen vergeleken, zeker in vergelijking met de prijs verhouding. De Vichy Idealia was daarin tegen een goede gezichtscrème. Van de eyemake-up removers ben ik zeer te spreken over de Yves Rocher, en verdient zeker een plekje in je routine.

img_0962

Make-up kan natuurlijk niet ontbreken in het rijtje opgemaakt, en daarom als laatste mijn opgemaakte make-up;

Ik weet dat ik nog één foundation heb opgemaakt van Essence, en dat was wél een mooie budget favoriet hoor. Mascara van YSL blijft een mooie favoriet, al kan de Chanel zeker niet hieronder voor doen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik het afgelopen jaar heb opgemaakt, en ik ben ook benieuwd wat ik dit jaar weer aan producten zal opmaken.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Opgemaakt in 2016 ( maskers, douche, verzorging, reiniging en meer)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s