verzorging

Masker Aide – Detox Diva

Hallo beauty’s,

Het is al even geleden, dat ik gesproken heb over gezichtsmaskers. Een van mijn goede voornemens is mijn huid beter te behandelen. En hier hoort op zijn tijd een masker bij, zeker als mijn gezicht een extra boots nodig heeft. En laat dat toevallig rond de feestdagen zijn geweest. Ik heb het masker via ASOS.com besteld, en ben erg benieuwd naar de Detox Diva. Kijken jullie mee?

20161209152209_img_0259

De verpakkingen van Masker Aide, zijn allemaal zo prachtig. De getekende vrouwen in ieder zijn eigen stijl. Erg leuk om te zien en te gebruiken op deze manier, ik wordt er erg vrolijk van. De Detox Diva is met groen afgewerkt, en zo zijn er nog vijf verschillende kleuren. Met ieder een eigen werking voor het gezicht.

20161215_183545

In de Detox Diva zit onder andere Geranium Olie, Zeewier en groene thee extracten. Dit masker zou helpen om de poriën te minimaliseren, maar ook te absorberen. Hierdoor zouden de onzuiverheden vermindert worden. Er zitten ook fruit extracten in zoals Aardbei, Chinese Pruim en Lemon. Ik ben erg benieuwd, want als ik het zo lees dan heb ik hoge verwachtingen gekregen.

20161215_183822

Het Detox Diva masker blijft niet helemaal rondom netjes zitten, ik krijg de plooien ook niet helemaal glad. Maar het masker bedekt wel mijn gehele gezicht, en dat is het belangrijkste. Het masker voelt erg hydraterend aan, en is zeker niet uitdrogend voor mijn huid. De poriën rond mijn neus, daar merkte ik zeker verschil maar verwacht geen wonderen. Het is een heerlijk masker die je huid zeker een boost kan geven. Ja een masker die ik zeker nog één keertje zal kopen.

Dit Masker Aide Detox Diva heb ik besteld via ASOS.COM en koste € 6.65 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s