haar

Ti-Style Paddle Brush

Hallo beauty’s,

Een borstel is één van de items waarvan ik weet dat ik niet zonder kan leven. Helaas heb ik de afgelopen tijd ook steeds meet klitten in mijn haar. Daarom moet ik er niet aan denken om mijn borstel in te moeten leveren. Maar een borstel mag er van mij altijd wél mooi uitzien, en daarom heb ik verschillende borstels waarvan ik helemaal weg ben. MAAR mijn nieuwste aankoop is toch wél het kroonjuweeltje hoor. Kijken jullie mee naar mijn nieuwe Ti-Style Paddle Brush?

img_1024

Kijk dan wat een plaatje deze borstel is! Roze met zwart, en zelfs nog tekst met steentjes erop. Ik heb helemaal in mijn nopjes toen ik tegen deze prachtige gestylde borstel aanliep.

img_1026

De Ti-Style Paddle Brush is ervoor ontwikkeld om lang haar te ontwarren, er stond specifiek bij vermeld voor dik haar. Nu heb ik geen dik haar maar, dit type borstel past perfect bij mijn mooie lange lokken hoor beauty’s. De tanden van de borstel staan allemaal gelijkmatig in de kussen gedrukt. De pinnen hebben een Toermalijn balpunt bovenop zitten, hierdoor is het borstelen niet pijnlijk aan de hoofdhuid. De borstel is ook eventueel nat te gebruiken.

img_1027

Het handvat is met rubber afgewerkt en ligt ergonomisch goed in de hand, hierdoor ook gemakkelijk te gebruiken. Je handen glijden niet van het handvat af, waardoor klitten doorkammen geen probleem is.

IMG_1025.JPG

De borstels staan altijd op mijn kaptafel in het zicht, maar met dit plaatje hoef ik mij geen zorgen te maken. Want wat staat dat toch prachtig. De borstel werkt goed in gebruik, en is gemakkelijk schoon te maken. Ik ben zeer blij met mijn aankoop.

Deze Ti-Style Paddle Brush heb ik gekocht bij Tk Maxx voor € 5.99 euro.

Liefs Soraya

 

Een gedachte over “Ti-Style Paddle Brush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s