reiniging

Kiehl’s Supremely Gentle Eye Make-up Remover

Hallo beauty’s,

Mijn ogen zijn erg gevoelig (traan ogen), en daarom gebruik ik het liefste een special ontwikkeld product om mijn ogen te reinigen. Hiervoor zijn de producten vaak milder gemaakt, zeker in vergelijking met andere reinigers voor het gezicht. De Kiehl’s Supremely Gentle Eye Make-up Remover, zou geschikt zijn voor mijn ogen. Hierdoor ben ik erg benieuwd geraakt, en ben ik druk wezen testen. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje.

img_1030

De verpakkingen van Kiehl’s zijn bijna altijd wit, hierdoor is het één eenheid om te zien in de badkamer. De verpakking is van véél tekst voorzien, en is daarom toch aanwezig. De dop bevind zich aan de bovenzijde, hier dit een kleine opening waardoor je het product gemakkelijk kan verdelen. Hierdoor heb je niet snel dat je product verspilt.

img_1032

Deze Kiehl’s Supremely Gentle Eye Make-up Remover is geschikt voor alle huidtypen en zelfs contactlenzendragers kunnen dit product gebruiken. deze Eye Make-up Remover zou een zachte reiniger zijn die luchtig en niet vet zou aanvoelen. Waterproef make-up zou deze reiniger niet kunnen verwijderen, maar ik kan je verklappen dat het aardig wat make-up meeneemt. Echte hardcore make-up heb je wél wat grover geweld voor nodig.

img_1037

Kiehl’s Supremely Gently Eye Make-up Remover is een zachte reiniger, met een substantie wat mij doet denken aan een melk reiniger. Dit was in het begin even wennen, maar eenmaal eraan gewend is het een fijne methode. Ik moet eerlijk bekennen, dat ik niet weet of ik het voor de tweede keer zou aanschaffen. Want de waterbasis vind ik persoonlijk net iets lekkerder werken. Zoals ze zelf al zeiden is het product niet vet en voelt het luchtig aan. Mij gevoelige traan ogen kunnen zeker tegen het product, en merk ik zeker geen verergering.

Deze Kielh’s Supremely Gently Eye Make-up Remover heb ik gekocht in de Kiehl’s winkel in Amsterdam en kost € 19.00 euro voor 125 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Kiehl’s Supremely Gentle Eye Make-up Remover

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s