persoonlijk

Telefoon Ring Light

Hallo beauty’s,

Foto’s maken is iets wat ik natuurlijk veel doe, en dat is ook iets waarvan ik steeds meer ga houden. En daar horen soms ook selfies bij, niet van mij alleen maar ook met vrienden en familie. Maar soms is het te donker, en aan de voorkant van mijn telefoon heb ik geen flitser. Nu is er al een tijdje een Ring Light op de markt, die speciaal is ontworpen om op de telefoon te zetten. Hieronder laat ik je er graag een zien, kijken jullie mee?

img_1061

Tijdens mijn eerste bezoek een aantal weken geleden aan aliexpres, stuiten ik tegen een Ring Light aan die je speciaal op de telefoon kan klikken. Ik was direct nieuwsgierig geworden, en voor dat geld hoefde ik geen twee keer na te denken. Het verdween in mijn mandje, en rekende snel af.

img_1064

De Ring Light is roze van kleur, wat ik natuurlijk helemaal niet vervelend vind. De Ring Light werkt op twee maal 3x AAA batterijen. en kan je als een “knijper” op je telefoon plaatsen (wél met het licht naar voren hé dames).

Aan de bovenkant bevind zich een drukker. Hiermee kan je de Ring Light aanzetten, maar ook van standen verwisselen. Ik zag dat de ring drie verschillende licht standen heeft, hierdoor kan je zelf bepalen hoe licht de foto moet worden.

img_1068

Hierboven zie je de Ring Light op mijn telefoon geklikt, en je kan ook direct zien dat het mooi om de camera heen valt. Het licht is verrassend scherp en hierdoor erg gemakkelijk in gebruik bij donkere ruimtes. Deze Ring Light heb ik inmiddels al meerdere malen gebruikt, en zal ook nog vaak van pas komen.

Deze Ring Light heb ik gekocht via aliexpress en koste rond de $ 5.00 dollar.

Liefs Soraya

 

Een gedachte over “Telefoon Ring Light

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s