douche·haar·reiniging·verzorging

Garnier Loving Blends Mythische Olijf

Hallo beauty’s,

Ik heb al meerdere shampoo’s en conditioners geprobeerd van Garnier. Iedere keer was mijn haar weer opnieuw tevreden met de nieuwe combinatie onder de douche. Maar lang blijven hangen bij een bepaald duo heb ik nooit gedaan, en zo doende heb ik het duo Mythische Olijf ontdekt. Maar of ik hierover net zo te spreken ben? Dat lees je helemaal onderaan in deze blogpost.

20161122_151630.jpg

De verpakkingen zijn heel herkenbaar voor Garnier, en de kleur groen is natuurlijk perfect gekozen in vergelijking met de Mythische Olijf. Wat ik nooit snap van een merk is, waarom maken ze de doppen van de flessen niet aan zelfde kant. Dit staat niet lekker in mijn mandje, en blijft ook steeds omvallen. Ik weet niet of ik hierin de enigste ben, maar daar ga ik maar niet vanuit.

20161122_151654.jpg

De ingredienten van deze olijf combinatie valt mij een beetje tegen. Want op de lijst zie ik vooral Sulfaten, Siliconen en Alcohol staan, wat erg jammer is voor de haren en hoofdhuid natuurlijk. Maar de geur van deze Garnier Loving Blends Mythische Olijf is daarin tegen wel een heerlijke ervaring, en dat iedere keer weer.

20161122_151640.jpg

De shampoo en conditioner vielen helaas erg tegen, mijn haar en hoofdhuid worden zéér snel vet. Ik dacht eerst ik moet hieraan wennen, maar helaas het veranderde niets na een wat langer gebruik. Ook mijn zusje is gestopt met gebruiken in verband met sneller wordend vetter haar en hoofdhuid. Nee voor ons ik deze groene duo niet geschikt, mocht je een loving blend product willen proberen? Dan raad ik je de Haver serie aan.

Deze Garnier Loving Blends Mythische Olijf serie is te koop bij de drogist en kosten ongeveer rond de € 4.00 euro per stuk. Maar let op ze zijn ook met actie’s te koop.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s